Valize medii

    Produse pe pagină: 16

    Valize medii la WITTCHEN: combinație de dimensiuni confortabile și durabilitate

    Valizele medii de la WITTCHEN sunt compromisul perfect între capacitatea unei valize și confortul transportului acesteia. Mulți clienți preferă valizele de dimensiuni medii datorită ergonomiei ridicate, rezistenței și stabilității în același timp.

    Important este ca clienții interesați de valizele medii WITTCHEN pot alege între cele din policarbonat și cele din ABS. Ambele tipuri de valize sunt însă suficient de durabile și permit transportul în siguranță al articolelor ambalate.

    Pentru mulți clienți, poate fi extrem de important ca valizele medii WITTCHEN să fie echipate cu dispozitive speciale de securitate care fac imposibilă intrarea în valiză fără a cunoaște codul corespunzător. Valiza medie de la WITTCHEN este protejată de un fermoar cu sistem „AntiThetf" și de o încuietoare cu combinație TSA.

    La ce ar trebui să fii atent atunci când alegi valize medii de la WITTCHEN?

    Clienții care ar dori să aleagă singuri valiza perfectă ar trebui să acorde mai întâi atenție materialului din care este realizat un anumit model. În cazul valizelor WITTCHEN, acestea sunt fie din policarbonat, fie din plastic ABS. Valizele din policarbonat sunt dure, dar mai flexibile decât cele din plastic ABS. Aceasta înseamnă că, deși se poate deforma (de exemplu, ca urmare a aruncării în portbagaj), nu trebuie să se rupă sau să prezinte nicio deteriorare. În plus, valizele de policarbonat de dimensiuni medii, deși pot părea extrem de grele la prima vedere, sunt de fapt relativ ușoare – acesta este un avantaj al materialului din care a fost realizat. Valiza din policarbonat este o opțiune mai scumpă decât valiza medie WITTCHEN realizată din plastic ABS. Acest material este mult mai ieftin. Este foarte greu (chiar și barele de protecție auto sunt făcute din el), dar cu siguranță mai puțin flexibil. Cu toate acestea, acest lucru nu schimbă faptul că valizele din plastic ABS sunt și ele foarte rezistente și, dacă sunt folosite corespunzător, nu ar trebui să li se întâmple nimic. Puteți spune chiar că acestea sunt valize de încredere pentru sarcini speciale.

    În plus, merită să acordați atenție, dacă modelul pe care îl alegeți este echipat cu curele interne pentru a împiedica mișcarea obiectelor transportate. Pentru mulți oameni, întrebarea mânerului va fi, de asemenea, importantă – este un mâner telescopic și, dacă da, la ce înălțime se extinde.

    Culorile valizelor medii din oferta WITTCHEN

    Valizele medii din oferta WITTCHEN sunt realizate nu doar din diverse materiale, ci si din diverse culori. Oamenii care preferă culori discrete (negru, maro, bej) vor găsi cu siguranță ceva pentru ei înșiși. Totuși, pot fi mulțumiți și clienții care doresc ca valiza lor să iasă în evidență din mulțime. Valizele medii WITTCHEN nu sunt doar produse în culori puternice, energice (roz, roșu, violet, cobalt), dar pot fi și acoperite cu modele atrăgătoare care cu siguranță vor atrage atenția tuturor celor din apropiere.

    Codul produsului: 56-3A-312-34
    275 Lei679 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 309 Lei
    Codul produsului: 56-3A-652-35
    239 Lei669 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 285 Lei
    Încarcă mai multe produse
    0
    Închide
    Compară produsele ()