VALIZE DE CĂLĂTORIE - REDUCERE SUPLIMENTARĂ DE 20% PENTRU O A DOUA PIESĂ MAI IEFTINĂ ȘI URMĂTOARELE

VALIZE DE CĂLĂTORIE - REDUCERE SUPLIMENTARĂ
DE 20% PENTRU O A DOUA PIESĂ MAI IEFTINĂ ȘI URMĂTOARELE

WITTCHEN logoWITTCHEN logo
Ai în coș produse de la ultima vizită. Termină-ți cumpărăturile înainte ca acestea să fie toate vândute!
A fost atins pragul pentru livrare gratuită
Mergi la coş
Coş (0)
<!-- rezervat -->
A fost atins pragul pentru livrare gratuită
Coşul tău este gol

Pantofi de nuntă

Încărcă pe celelalte 6 de produse

Pantofi de nuntă pe platformă. Cum le alegi pe cele mai bune?

Alegerea pantofilor pentru o nuntă nu este o chestiune ușoară. Fie că ești mireasă sau invitată, încălțămintea trebuie să fie elegantă și confortabilă. O nuntă înseamnă cel puțin câteva ore, dacă nu chiar mai multe, de distracție pe ringul de dans. Merită să ne amintim acest lucru atunci când măsurați cele mai înalte ace din primul reflex. La nuntă și recepție trebuie să ne simțim confortabil, ceea ce, desigur, nu înseamnă să renunțăm la tocuri înalte. Cu toate acestea, să alegem pantofi pe care nu va trebui să-i scoatem după o oră. Atât pentru mirese, cât și pentru invitații cărora le place să se dezlănțuie pe ringul de dans, pantofii de dans pot fi salvatorii. Acestea arată foarte bine și sunt concepute pentru un confort maxim. Ai avut deja ocazia să încerci astfel de pantofi pe ringul de dans?

 

Pantofi de dans confortabili pentru nuntă. Ce trebuie să rețineți în timpul căutării?

Înălțimea călcâiului este un lucru. Confortul nostru va fi, de asemenea, afectat de grosimea sa. Platforma sau tocul pătrat oferă stabilitate maximă în timpul unei piruete nebune. Cu toate acestea, această croială nu se va potrivi oricărei ținute. Dacă visăm la o rochie ușoară și aerisită, este mai bine să pariem pe un toc mai subțire. Modelele mai expresive vor funcționa bine într-un set cu rochii moderne, simple. Consecvența stilului este la fel de importantă ca și confortul nostru. Dacă rareori purtăm tocuri, nu ne asumăm modele solicitante. Platformele corect alese pot subția perfect silueta. Totul depinde de invenția noastră.

 

Pantofii de nuntă pentru femei - chiar ai de unde alege

Printre pantofii pentru petrecere, pantofii stiletto sunt, bineînțeles, la înălțime. Un toc este întotdeauna alegerea perfectă. Datorită acestuia, putem fi siguri că figura noastră va arăta cel mai bine. Cu toate acestea, un toc înalt nu înseamnă doar tocuri subțiri. Din ce în ce mai multe femei la nunți optează pentru alte modele și îl laudă foarte mult. Paltformele și tocul pătrat vor fi un mare compromis în acest caz. Dacă visezi pantofi plat, merită să încercați balerini. Vor arăta grozav în combinatie cu rochii lungi și aerisite. Iar dacă vă place extravaganța și nu vă este frică de combinații îndrăznețe, pantofii sport funcționează bine și pe ringul de dans.

 

Pantofi pe platformă pentru o nunta sunt doar una dintre opțiunile

Când ne gândim la o combinație de confort și stil, ne vin adesea în minte platformele. Într-adevăr, încălțămintea cu această croială funcționează bine ca o piesă statement pentru un look de seară. Dacă formează un duo armonios cu o rochie, ei pot sublinia în mod unic caracterul său. Dacă în plus pariem pe acest tip de încălțăminte într-o culoare vie, pantofii noștri vor face cu siguranță o senzație în rândul nuntașilor. Indiferent de ce model alegem, să ne amintim că cheia este consistența stilului și că ne simțim frumoși și confortabili în ea.