Botine scurte pentru femei

    Produse pe pagină: 25

    Botine scurte de damă – caracteristici

    Botinele scurte sunt un tip de încălțăminte concepută pentru a fi purtată în perioadele de tranziție. Inițial, acestea au fost pantofi de călărie, dar mai târziu au devenit larg răspândite și au început să fie purtate în fiecare zi. Caracteristicile lor distinctive sunt:

    • lungimea până la sau deasupra gleznelor,
    • vârf conic îngust spre capăt,
    • talpa plată sau toc mic (2-5 cm).

     

    Botinele scurte pentru femei cel mai adesea nu au fermoar sau șireturi. Uneori sunt echipate cu catarame decorative sau fermoar. Ele vin de obicei în culori discrete – negru, rodie sau nuanțe de maro.

    Moda modernă a popularizat, de asemenea, noi variante de pumnale pentru femei, care nu au apărut în versiunea lor clasică. În prezent, botinele cu toc, pe pană și pe o platformă sunt disponibile în vânzare. Unele modele au un model neobișnuit – de exemplu, animal prints – sau sunt realizate din piele perforată sau țesută.  
     

    Botinele înalte pentru femei

    Botinele pentru femei ajung de obicei la glezne. Cu toate acestea, există și modele mai înalte, în care partea superioară acoperă gamba purtătorului. Pantofii sunt de obicei apropiați de corp sau sunt concepuți să lase un mic spațiu pentru a se strecura în interiorul picioarelor. În ambele cazuri, pumnalele pentru femei sunt potrivite atât pentru purtarea cu pantaloni, cât și pentru fuste și rochii. Aspectul lor clasic face ca acest tip de pantofi să se potrivească perfect cu ținuta de zi cu zi, dar și cu ținutele mai oficiale în stilul business casual.
     

    Cizme din piele pentru femei

    Cizmele pentru femei pot fi realizate din piele integrală sau piele brevetată. Există, de asemenea, modele realizate dintr-o combinație a ambelor materiale – de exemplu, un pantof mat cu un vârful strălucitor. Materia primă naturală permite organismului să respire și oferă, de asemenea, condiții termice optime. Datorită acestui fapt, picioarele noastre nu transpiră excesiv, ceea ce are un efect pozitiv asupra confortului nostru fizic și mental. Pielea se adaptează la forma corpului utilizatorului, prevenind formarea de abraziuni dureroase sau bătături. Este, de asemenea, un material extrem de durabil și versatil. Pentru a menține încălțămintea în stare bună pentru o lungă perioadă de timp, este necesar să le impregnați în mod regulat cu preparate special concepute în acest scop. Oferta WITTCHEN include atât pumnale pentru femei, cât și mijloace și accesorii pentru îngrijirea lor eficientă.
     

    Cizme din piele întoarsă pentru femei

     

    O varietate specifică de piele este piele de întoarsă. Aceasta necesită o îngrijire ușor diferită față de pielea lăcuită sau de cea ecologică. Cu toate acestea, este la fel de durabil într-un mod similar, se potrivește cu aproape orice stilizare – atât de zi cu zi, cât și de afaceri. Piele de căprioară, de obicei, vine în nuanțe de maro și bej. De asemenea, poate fi negru sau gri, mai puțin frecvent există pumnale din piele de căprioară pentru femei, care sunt vopsite în alte culori.


     

    Botine scurte negre pentru femei – cu ce să le porți?

     

    Multe femei sunt fericite să poartebotine clasice pentru femei negre. Sunt extrem de versatile, nu numai datorită faptului că pot fi purtate atât în fiecare zi, cât și pentru muncă. Negrul se combină perfect cu aproape orice altă culoare, ceea ce îl face potrivit pentru aproape orice ținută. Cu toate acestea, merită acordată atenție faptului că nu este culoarea dominantă în îmbrăcămintea noastră. Dacă purtați pumnale negre pentru femei, merită să le asortați cu pantaloni ușori sau colorați sau cu o fustă. De asemenea, este o idee bună să alegeți accesorii care se potrivesc cu încălțămintea – o geantă de mână sau un rucsac, o curea, o pălărie sau un ceas. Datorită acestui fapt, stilul va crea un întreg coerent în care ne vom simți minunat și vom face o impresie excelentă asupra altor persoane din mediul nostru.

    outlet
    Codul produsului: 89-D-751-0
    359 Lei719 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 285 Lei
    Codul produsului: 95-D-509-5
    455 Lei859 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 359 Lei
    Codul produsului: 91-D-954-1
    359 Lei599 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 285 Lei
    Încarcă mai multe produse
    0
    Închide
    Compară produsele ()