Serviete din piele

    Produse pe pagină: 11

    Un organizator din piele este un accesoriu extrem de util nu doar pentru bărbați de afaceri dar și pentru femei de afaceri. Poate fi util oricărei persoane, care are un program aglomerat și trebuie să aibă mereu la îndemână un program zilnic sau chiar o săptămână întreagă. În această categorie, veți găsi cu siguranță un organizator elegant din piele, potrivit nevoilor dumneavoastră.

     

    Organizator de birou din piele – un instrument indispensabil pentru persoanele ocupate

    Organizarea perfectă contează în munca ta, iar fiecare zi este plină până la refuz de sarcini? Organizatorul din piele Îți va permite să controlați implementarea lor, astfel încât totul să decurgă întotdeauna conform planului. Puteți pune un accesoriu mic, comod, pe un birou sau într-un sertar, sau îl puteți pune într-o geantă, în funcție de nevoi. Datorită unui clip special, îi puteți atașa un mic caiet pentru notițe. Poți ascunde cele mai importante note sau cărți de vizită în buzunare mici, astfel încât să fii sigur că nu se vor pierde. Un organizator din piele cu fermoar poate fi, de asemenea, o alegere bună. Aceasta este o comoditate deosebită, mai ales dacă îl transportați frecvent. Atunci poți fi sigur, că nu se va deschide la momentul nepotrivit.

     

    Organizator din piele pentru călătorii de afaceri

    Mergi des în călătorii de afaceri sau ții discursuri la conferințe? Un organizator de documente din piele este cel mai mare aliat al Tău. Datorită acesteia, vă puteți organiza cu ușurință toate notele sau contractele și le puteți avea într-un singur loc. O alegere perfectă va fi un bivur cu mânere retractabile pe care, îl poți purta ca o servietă.

     

    Organizator de cadouri din piele


    Poți oferi organizatorul de piele pentru femei unei prietene sau surori ocupate, iar organizatorul de piele pentru bărbați, de exemplu, unui frate sau coleg de la birou. Ele pot fi, de asemenea, un cadou potrivit pentru șef sau șefă. Un astfel de cadou este extrem de elegant și în același timp foarte practic.

     

    Încarcă mai multe produse
    0
    Închide
    Compară produsele ()