Genți pentru bărbați

    Produse pe pagină: 88

    Genți pentru bărbați la WITTCHEN: o combinație de eleganță și practic

    Gențile pentru bărbați WITTCHEN sunt o propunere pentru bărbații care prețuiesc confortul și își doresc mereu să aibă la ei cele mai necesare lucruri – fără a fi nevoiți să le ascundă în buzunarele pantalonilor sau jachetelor. Gențile pentru bărbați oferite de la WITTCHEN sunt, de asemenea, grozave ca supliment pentru stilul de zi cu zi. Mulți bărbați vor lua geanta cu ei și la serviciu, la o întâlnire de afaceri sau la o prezentare de vânzări. Acest lucru este valabil mai ales pentru acei bărbați care sunt nevoiți să călătorească frecvent cu propriile laptopuri, dar care nu sunt prea pasionați de gențile clasice pentru laptop.

    Bărbații care se concentrează zilnic pe stilul sportiv vor găsi și ei ceva pentru ei înșiși - unele dintre modelele din colecția WITTCHEN sunt realizate din materiale plastice rezistente, tipice și genților sport. Gențile sport pentru bărbați din colecția WITTCHEN nu sunt doar rezistente, ci și relativ ușoare, ceea ce în plus vorbește pentru achiziția lor.

    La ce ar trebui să atrag atenția atunci, când cumpăr genți pentru bărbați de la WITTCHEN?

    Pentru mulți bărbați, dimensiunea genții pe care o cumpărați va fi cea mai importantă. La WITTCHEN există atât genți mici pentru bărbați care pot găzdui un portofel, un telefon și unele dintre cele mai importante bibelouri, cât și genți care pot fi duse cu succes la serviciu și care conțin nu doar un caiet, ci și o cutie de prânz sau un termos mic.

    La ce altceva merită să fii atent? Cu siguranță, din ce material a fost făcută geanta aleasă. Unele dintre ele sunt din plastic, altele sunt din piele. Bărbații care își doresc o geantă clasică, elegantă și, mai presus de toate, una pe care să o poată lua cu ei fără griji, indiferent de rangul și natura întâlnirii, ar trebui să se gândească să cumpere doar o geantă din piele.

    Un alt punct de luat în considerare este mânerul. Unii bărbați preferă gențile de umăr pentru bărbați, adică gențile cu o curea lungă - aruncă cele mai necesare lucruri mici în ele și poartă o servietă sau o geantă de laptop în mâini. Alți domni, în schimb, cumpără doar genți pentru bărbați cu mâner tradițional, scurt și confortabil.

    Domnii ar trebui să se gândească și dacă preferă genți bărbătești cu multe buzunare, sau poate dimpotrivă - cu un singur compartiment mare pentru toate lucrurile necesare. Acest lucru are, de asemenea, un impact semnificativ asupra alegerii unui model specific.

    Ce în afară de genți pentru bărbați la WITTCHEN?

    Nu tuturor bărbaților le plac gențile pentru bărbați unii le consideră voluminoase, mai ales dacă cea mai mare parte a drumului, de exemplu, de acasă la serviciu, este pe jos sau cu transportul public. Pentru acesti domni, WITTCHEN are o oferta diferita, adica rucsacuri barbatesti elegante si moderne. Se deosebesc de omologii lor sportivi prin croiala si materialul din care sunt confectionati. În același timp, cele mai multe dintre ele au fost produse în culori pastelate, ceea ce face ca rucsacul să fie perfect chiar și pentru birou.

    Codul produsului: 56-3S-937-95
    79 Lei165 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 65 Lei
    Codul produsului: 56-3S-938-77
    69 Lei155 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 55 Lei
    Codul produsului: 56-3S-927-90
    105 Lei199 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 85 Lei
    Codul produsului: 56-3S-928-10
    69 Lei165 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 55 Lei
    Codul produsului: 56-3S-928-85
    69 Lei165 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 55 Lei
    Codul produsului: 56-3S-928-35
    69 Lei165 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 55 Lei
    outlet
    Codul produsului: 87-3P-106-7D
    215 Lei479 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 169 Lei
    outlet
    Codul produsului: 88-4U-903-4
    309 Lei599 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 249 Lei
    outlet
    Codul produsului: 90-3U-251-1
    599 Lei959 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 479 Lei