Genți pentru laptop pentru bărbați

    Produse pe pagină: 23

    Genți pentru laptop pentru bărbați WITTCHEN – stilate și funcționale

    O geantă de laptop are multe funcții importante. Nu numai că vă protejează echipamentul de zgârieturi și deteriorări, ci este și folosit pentru a stoca documente importante. Acesta trebuie să funcționeze bine într-o varietate de condiții, de la o scurtă deplasare la o călătorie de afaceri mai lungă și, în plus, să arate foarte bine. Gențile de laptop pentru bărbați semnate cu logo-ul WITTCHEN sunt fabricate din materiale durabile de cea mai bună calitate și concepute în conformitate cu tendințele actuale. . Oferta brandului va fi potrivită atât bărbaților care prețuiesc clasicele modeste, cât și bărbaților care aleg un stil smart casual puțin mai lejer. Multe genți pentru laptop pentru bărbați au nu doar un buzunar de bază pentru dispozitiv, ci și buzunare suplimentare interne și externe care facilitează organizarea și depozitarea cablurilor, telefoanelor sau a altor accesorii. Cureaua detașabilă este, de asemenea, un accesoriu foarte util, permițând ca geanta să fie purtată fie în mână, fie pe umăr, în funcție de necesități.

    Ce să căutați atunci când alegeți o geantă de laptop pentru bărbați?

    Modelul specific al genții trebuie întotdeauna adaptat dimensiunii computerului care va fi stocat în ea. Oferta brandului WITTCHEN include genți potrivite pentru dispozitive cu diagonala de la 11 la 17 inchi, atât pentru utilizarea cu netbook-uri la îndemână, cât și cu dispozitive mai mari. Multe modele pot găzdui formatul A4, servind în același timp și ca o servietă elegantă. Din punct de vedere material, cea mai clasică alegere va fi gențile din piele pentru laptop pentru bărbați, dar în oferta WITTCHEN veți găsi și modele din piele ecologică, nailon și alte materiale. Gențile individuale sunt echipate cu elemente decorative, metalice și accente colorate care completează nuanța de bază. Acest lucru vă permite să ieșiți în evidență din mulțime și face ca geanta pentru laptop să fie nu doar funcțională, ci și un accesoriu elegant, potrivit pentru lucru și o întâlnire obișnuită cu prietenii. Magazinul WITTCHEN oferă genți pentru laptop pentru bărbați în multe versiuni diferite. Indiferent de design, toate modelele împărtășesc cea mai înaltă calitate și precizie a manoperei.

    Design la modă cu siguranță maximă

    Funcționalitatea nu este totul, brandului WITTCHEN îi pasă și de designul genților pentru laptop pentru bărbați, menținându-și în același timp sarcina de bază – protejarea echipamentului împotriva deteriorării sau zgârieturilor. Un laptop, ca dispozitiv portabil, este expus deteriorărilor în timpul transportului. Gentile pentru laptop din piele pentru bărbați alese adesea de clienti nu impresioneaza doar prin aspectul lor elegant, ci si prin rezistenta. Siguranța dispozitivului este sporită și de cusături solide, catarame și fermoare, precum și un strat care protejează împotriva ploii. Pentru ca geanta să-și îndeplinească sarcina, merită să aveți grijă și de dimensiunea exactă a genții la echipamentul folosit și să cumpărați un model în interior cu curele Velcro. Acest lucru va împiedica laptopul dvs. să alunece, provocând lovituri și alte daune. Toate gențile pentru laptop WITTCHEN vă protejează în același timp echipamentele prețioase, găzduiesc toate accesoriile necesare și completează aspectul elegant.

    outlet
    Codul produsului: 90-3U-251-1
    599 Lei959 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 479 Lei
    outlet
    Codul produsului: 90-3U-252-1
    599 Lei959 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 479 Lei
    outlet
    Sac
    Codul produsului: 89-4-519-1
    335 Lei839 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 265 Lei
    Încarcă mai multe produse
    0
    Închide
    Compară produsele ()