Borsetă de damă

    Produse pe pagină: 55

    Ce caracterizează o geantă de mână – borseta de damă?

     

    Borseta de damă este un fel de poșetă mică, cu o formă caracteristică, alungită. Pe ambele părți, se îngustează spre capete, astfel încât cea mai mare parte a spațiului utilizabil este situată în partea sa centrală. Acest tip de plic (borsetă pentru femei) este de obicei una sau două compartimente. Uneori are încă un buzunar mic, care poate fi accesat din interiorul compatimentului principal. Buzunarele sunt cu fermoar sau nu au o încuietoare (pot fi umplute prin introducerea unor obiecte mici in interior). O caracteristică a borsetei pentru femei este centura, care este cusută într-un unghi diferit decât în cazul unei genți clasice. Datorită acestui fapt, este posibil să purtați plicul pe șold, după atașarea unei centuri în talie.


     

    Care sunt tipurile de plicuri – borsete pentru femei?

     

    Gențile de mână (borsete de damă) vin în multe culori și forme. Ele pot fi ovale, în formă de box sau semilună. Borsetele clasice negre pentru femei sunt foarte populare, dar puteți găsi, de asemenea, astfel în nuanțe de roșu, maro sau bej. Pentru ținute mai îndrăznețe, alege o geantă de mână galbenă, roz sau cobalt sau optează pentru un model atrăgător. Plicurile sunt realizate din diverse materiale – pe piață există, cum ar fi borsete pentru dame din piele, nailon sau poliester.


     

    Cum să porți borsetă de damă?

     

    Borseta de damă este un tip universal de geantă de mână care funcționează în multe situații. Dimensiunea sa mică înseamnă că se va potrivi practic oriunde, iar cureaua practică vă permite să transportați plicul fără a fi nevoie să-l țineți în mâini. Borseta de damă poate fi fixată sau legată în talie, purtând-o în fața ta sau pe regiunea lombară a spatelui. De asemenea, îl puteți atârna prin siluetă, astfel încât cureaua să curgă de la umărul drept sub brațul stâng sau invers. O altă alternativă este de a purta o geantă de mână – borseta de damă într-un mod clasic, agățat-o pe un umăr la fel ca un rucsac.


     

    Borseta de damă de culoare neagră – la ce se potrivește?

     

    Negrul este o culoare universală care nu iese niciodată din modă. Deoarece se potrivește cu aproape orice, va funcționa bine cu multe look-uri diferite (atât clasice, cât și moderne). Merită să vă asigurați că alte accesorii pentru îmbrăcăminte (încălțăminte, curea, ceas) se potrivesc cu stilul și schema de culori a genții selectate. Borseta neagră pentru femei merge perfect cu o cămașă albă și pantaloni și cu o ramoness neagră. În timpul verii, poate fi purtat cu o rochie colorată sau pantaloni scurți. De asemenea, se potrivește bine cu o ținută formată dintr-o cămașă uniformă, cu guler de stand-up și jambiere sau treggins în carouri sau pepitka.  


     

    Borsetă din piele pentru femei – în fiecare zi sau pentru muncă?

     

    Dacă avem obiceiul de a împacheta pentru lucru într-o geantă mică, borseta de damă va funcționa perfect în acest scop. Purtarea ei nu necesită implicarea mâinilor, motiv pentru care o putem avea întotdeauna cu noi. Un plic pentru rinichi pentru femei realizat dintr-un material nobil (ex. piele de înaltă calitate) se potrivește perfect chiar și cu ținutele oficiale. Îl puteți combina cu o ținută formală și, de exemplu, mocasini într-o culoare care se potrivește cu geanta. Datorită acestui tratament, vom obține un aspect profesional, dar și un confort semnificativ asociat, cum ar fi, cu libertatea de mișcare.

     

    Nu trebuie să țineți geanta în mâini este, de asemenea, motivul pentru care borseta pentru femei este o alegere ideală pentru utilizarea de zi cu zi. Se potrivește practic oricărui stil și conține doar strictul necesar: telefon, portofel, chei, ruj sau șervețele. Dimensiunea mică a plicului – borseta de damă înseamnă că nu te provoacă să iei multe obiecte inutile cu tine. Datorită acestui fapt, putem funcționa fără sarcini inutile.

     

    Codul produsului: 16-3-007-8
    239 Lei479 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 189 Lei
    Codul produsului: 16-3-007-2
    239 Lei479 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 189 Lei
    outlet
    Codul produsului: 92-4E-657-30
    379 Lei559 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 305 Lei
    Încarcă mai multe produse
    0
    Închide
    Compară produsele ()