Promoție

    Produse pe pagină: 2586

    Promoții atractive pentru produsele WITTCHEN - nu ratați ocazia!

    În secțiunea „Promoții” am adunat produse atractive la prețuri foarte atractive. Aici vei găsi, de exemplu, genți de mână din toate colecțiile, valize și accesorii de călătorie. Vă încurajăm să vizitați categoria „Promoții” a WITTCHEN, deoarece oferta se modifică regulat, extinzându-se cu produse noi disponibile la reducere. ; De asemenea, pregătim reduceri speciale cu ocazia Zilei Mamei, a Zilei Îndrăgostiților și a Tatălui. Atunci când pregătim acest tip de promovare, încercăm să răspundem așteptărilor clienților noștri.

    Promoții WITTCHEN - ce tipuri de produse sunt disponibile la prețuri reduse?

    Promoții genți de mână WITTCHEN

    Promoțiile și vânzările sezoniere sunt ocazia perfectă pentru a vă completa garderoba cu genți de mână pentru femei de înaltă calitate. Toate produsele WITTCHEN, indiferent de categorie, sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate, cu o precizie aproape de ceasornicar în ceea ce privește execuția și decorarea. Gențile WITTCHEN din piele naturală și ecologică sunt mici opere de artă. ; Merită să acordați atenție în special genților shopper la modă, care sunt perfecte pentru seturile casual și vor conține tot ce este necesar pentru fiecare femeie în fiecare zi. La prețuri reduse, puteți găsi și genți de mână decorative, îngrijite și mici pe lant, care sunt o completare perfectă pentru seturile originale. Magazinul oferă și promoții pentru genți de tip sac la modă.

    Promoții pentru bagaje

    În secțiunea promoțională vei găsi și valize, accesorii de călătorie, rucsacuri de oraș și rucsacuri pentru copii la prețuri avantajoase. Există, de asemenea, valize cu roți durabile și rezistente la deteriorare, de diferite dimensiuni: mici, mari și cabină. Reducerile se aplică și seturilor de valize concepute pentru călătorii confortabile pentru întreaga familie.

    Reduceri de preț pentru genți pentru cosmetice de călătorie

    În timpul promoției valizei, vă puteți echipa și cu accesorii utile de călătorie, de exemplu, truse de machiaj dure. Cuferele WITTCHEN sunt realizate din plastic ABS rezistent, precum și un interior practic cu buzunare și curele elastice, ceea ce înseamnă că produsele cosmetice nu se vor deteriora în timpul călătoriei.

    Pantofi și accesorii la prețuri avantajoase

    Promoțiile de la magazinul WITTCHEN sunt, de asemenea, momentul ideal pentru a cumpăra încălțăminte rezistentă și îmbrăcăminte la modă la prețuri atractive. Produsele WITTCHEN sunt concepute conform celor mai recente tendințe, păstrând eleganța clasică și atemporală. Totodată, pentru producerea lor sunt folosite materiale de cea mai înaltă calitate, inclusiv pielea naturală, ceea ce face ca pantofii să fie durabili și să își păstreze aspectul perfect ani de zile.

    Reduceri la accesorii

    Totuși, acesta nu este sfârșitul promoțiilor disponibile. Reducerile din magazinul nostru se aplică adesea curelelor, articolelor din piele, diferitelor tipuri de huse, accesorii (de exemplu, eșarfe de mătase, mănuși, eșarfe de buzunar și eșarfe), precum și portofele, organizatoare și umbrele.

    Urmăriți secțiunea „Promoții” - nu ratați nicio ocazie!

    Codul produsului: 56-3A-313-01
    329 Lei719 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 265 Lei
    Codul produsului: 56-3A-653-01
    285 Lei719 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 299 Lei
    Codul produsului: 56-3A-312-91
    275 Lei679 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 309 Lei
    Codul produsului: 56-3A-281-95
    239 Lei429 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 189 Lei
    Codul produsului: 56-3A-652-35
    239 Lei669 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 285 Lei
    Codul produsului: 56-3A-651-90
    209 Lei599 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 215 Lei