Special travel offer! Valize de cabină de la 155 Lei + reducere suplimentară de 20% începând cu a doua valiză în orice dimensiune

Ofertă specială la gama travel! 
 Reducere extra de 20% de valize

WITTCHEN logoWITTCHEN logo
Ai în coș produse de la ultima vizită. Termină-ți cumpărăturile înainte ca acestea să fie toate vândute!
A fost atins pragul pentru livrare gratuită
Mergi la coş
Coş (0)
<!-- rezervat -->
A fost atins pragul pentru livrare gratuită
Coşul tău este gol

Cizme de piele pentru bărbați

Codul produsului:97-M-500-5
995 Lei
455 Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 489 Lei
-51%
Cizme bărbătești din piele cu șireturi, maro, 97-M-505-5-44, Fotografie 1Cizme bărbătești din piele cu șireturi, maro, 97-M-505-5-44, Fotografie 1
Codul produsului:97-M-505-5
799 Lei
395 Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 479 Lei
Codul produsului:97-M-501-4
959 Lei
479 Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 575 Lei
Codul produsului:97-M-500-Z
995 Lei
455 Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 489 Lei
-51%
Cizme bărbătești din piele cu șireturi, maro închis, 97-M-505-4-44, Fotografie 1Cizme bărbătești din piele cu șireturi, maro închis, 97-M-505-4-44, Fotografie 1
Codul produsului:97-M-505-4
799 Lei
395 Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 479 Lei
Codul produsului:97-M-501-1
959 Lei
479 Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 575 Lei
Codul produsului:97-M-500-1
995 Lei
455 Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 489 Lei

Toate produsele din categorie au fost încărcate

Cizme din piele pentru bărbați - pantofi puternici și confortabili pentru sezonul mai rece

Cizmele pentru bărbați sunt pantofii perfecti pentru toamnă și iarnă. Sunt călduroase și practice. Modelele de acest tip sunt de obicei echipate cu un strat suplimentar de izolație. Foarte des este fleece. Forma pantofilor pentru bărbați este, de asemenea, un mare avantaj. Majoritatea modelelor de toamnă și iarnă sunt deasupra gleznei. Datorită acestui fapt, sunt perfecte pentru condiții meteorologice dificile. Cizmele elegante din piele pentru bărbați sunt încălțăminte robustă care oferă un sprijin adecvat pentru picior. Acest lucru este important mai ales în cazul modelelor formale. Prin combinarea confortului cu eleganța, creăm un produs căruia clienții îi vor fi loiali.

 

Cizme izolate din piele pentru bărbați - cum să le alegi pe cele mai bune?

Pielea naturală și izolația adecvată este o garanție a unui produs de calitate. Alegând acest tip de încălțăminte, suntem încrezători că se va descurca bine în timpul sezonului dificil de toamnă/iarnă. Curățarea și îngrijirea corespunzătoare a acestui tip de cizme pentru bărbați le vor afecta semnificativ durabilitatea. Dacă căutăm încălțăminte pentru bărbați nu doar pentru un sezon, pantofii vor fi cea mai bună opțiune. Materialele durabile de cea mai bună calitate și culorile naturale vor atrage cu siguranță bărbații. Pantofii pentru bărbați pot fi o completare excelentă atât pentru stilizările lejere, cât și pentru cele elegante. Este o soluție practică pentru bărbații care prețuiesc minimalismul și preferă să aibă mai multe modele dovedite de încălțăminte pentru diverse ocazii.

 

Cele mai bune cizme elegante din piele pentru bărbați

Cizmele sunt un model de încălțăminte extrem de versatil. Vor fi perfecte pentru stilizările de zi cu zi. Sunt confortabile, așa că le puteți pune cu ușurință la plimbare sau la magazin. Modelele de cizme mai elegante devin din ce în ce mai populare în ultima vreme. Cizmele pentru bărbați din piele moale au devenit un must-have pentru orice stil mai interesant. Așadar, dacă nu te-ai uitat niciodată la adidașii pentru bărbați în acest mod, asigură-te că vei cumpăra un model care va străluci la multe petreceri. Pantofii eleganți pentru bărbați sunt de obicei ușori și mai moi. Datorită acestui fapt, arată grozav pe picior și completează aspectul elegant și elegant.

 

Alege cizme de piele de iarnă pentru bărbați cu noi

Iarna este un anotimp foarte înșelător. Încălțămintea purtată în acest moment trebuie să fie caldă și impermeabilă. De aceea, cizmele sunt atât de perfecte pentru cizmele de iarnă pentru bărbați. Dacă căutăm cei mai buni pantofi pentru sezonul de toamnă/iarnă, asigurați-vă că vă gândiți la o izolație adecvată. Recent, modelele cu lână sau blană sunt foarte populare.

Datorită stratului izolator suplimentar, putem fi siguri că pantofii nu se vor uda. Materialele naturale sunt cea mai bună soluție atunci când se confruntă cu condiții meteorologice dificile. Sunt mai ușor de curățat și întreținut și sunt, de asemenea, durabili.