Pantofi de nuntă

    Produse pe pagină: 62

    Alegerea pantofilor de nuntă potriviți este un pas extrem de important în alcătuirea unui look îngrijit pentru ziua cea mare. O importanță deosebită ar trebui să le fie acordată de către mire, deși, de asemenea, martorul sau tații miresei și mirelui ar trebui să ne amintim că ținutele lor vor atrage, de asemenea, atenția oaspeților.

     

    Pantofi de nuntă pentru mire

    Nunta este cu siguranță una dintre cele mai importante zile din viața unui mire. Nu este adevărat că ochii oamenilor adunați acordă atenție în primul rând stilizărilor miresei. Soțul proaspăt căsătorit este și el în atenția tuturor, așa că pantofii lui de nuntă trebuie să fie perfect asortați. Conform regulilor combinației clasice de elemente de styling, pantofii de nuntă ai mirelui ar trebui să fie cu un ton mai închis decât costumul. Dacă ținuta în sine este neagră, încălțămintea ar trebui să fie și în această culoare – altele, de exemplu pantofii de nuntă pentru bărbați maro, vor arăta extrem de ineleganți. O soluție extrem de elegantă va fi alegerea așa-numitelor oxfords, care cu siguranță va da întregului un caracter unic, foarte formal. Cu toate acestea, mulți bărbați aleg pantofi de nuntă popularele derby, cu o cusătură deschisă, care va fi, de asemenea, o soluție bună. Acest tip de încălțăminte este adesea purtat cu un costum și, în același timp, oferă o impresie puțin mai puțin formală decât oxfordii. În cazul în care nunta va avea loc în aer liber sau într-un cadru rustic, pantofii de mireasă brogue cu ornamente deosebite sau de tip Monki extrem de eleganți cu catarame deosebite și originale sunt, de asemenea, alegeri potrivite.

     

    Pantofi bărbătești de nuntă pentru martori

    Este posibil ca ținuta unui martor la o nuntă să nu atragă atenția la fel de mult ca și stilul mirelui. Cu toate acestea, chiar și atunci când mireasa și mirele depun jurământul, ele sunt urmărite de oaspeții adunați. Prin urmare, pantofii de nuntă pentru un martor, de asemenea, trebuie să fie foarte atent selectate. Cel mai bine este să optați pentru jumătăți de pantofi eleganți, atent asortați la costum. Pentru o ținută neagră, alegeți pantofi în aceeași nuanță. Cu toate acestea, în cazul în care martorul nu dorește să arate foarte formal și preferă să își permită o oarecare libertate de manevră, o alegere bună ar fi combinarea pantofilor de nuntă maro, de tip derby, cu o ținută în nuanțe de albastru sau kaki, sau chiar gri. Datorită acestui fapt, întregul își va păstra caracterul adecvat.

     

    Pantofi pentru bărbați pentru o nuntă – cea mai bună alegere pentru oaspeți

    Domnii care vor fi invitați la nuntă ar trebui să aibă grijă, de asemenea, de aspectul potrivit, dacă numai prin respectarea seriozității ceremoniei. Aici, însă, libertatea este puțin mai mare decât în cazul martorilor. Oaspeții își pot permite pantofi, de exemplu în nuanțe mai deschise, în combinație cu un costum din material mai puțin obligatoriu, de exemplu, din in. Pantofii de nuntă trebuie să se potrivească, de asemenea, cu stilul nunții și al recepției în sine. Sărbătorile rustice sunt un moment bun pentru pantofi perforați, de exemplu brogues, în timp ce într-o sală de nuntă tipică derby lăcuit poate arata interesant.

     

    Pantofi bărbătești de nuntă din piele

    O nuntă înseamnă adesea dans toată noaptea, așa că optează pentru pantofi bărbătești de nuntă confecționați din cel mai confortabil material. În această categorie veți găsi multe modele de piele care se adaptează perfect la picior și, în același timp, îi permit să respire și să nu provoace iritații și alte senzații neplăcute. Datorită acestui fapt, această noapte va fi asociată cu amintiri plăcute pentru tine.

     

    Pantofi pentru bărbați pentru nuntă și nu numai

    Nu vreți ca pantofii de nuntă să Te servească doar pentru o seară? Mizați pe confort, durabilitate și versatilitate. Alege încălțăminte din piele pe care o poți purta și cu alte ocazii. Aceștia pot fi încălțăminte mai puțin oficiali, pentru a se potrivi cu un costum de birou, precum și încălțăminte mai formală, dacă frecventați teatrul sau opera, de exemplu. Depinde mult de stilul și preferințele Tale individuale.

    outlet
    Codul produsului: BM-B-571-1
    429 Lei1.075 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 345 Lei
    Noutate
    Codul produsului: 96-M-519-1G
    465 Lei669 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 369 Lei
    outlet
    Codul produsului: 92-M-917-2
    275 Lei549 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 219 Lei
    outlet
    Codul produsului: 89-M-904-1
    399 Lei575 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 319 Lei
    outlet
    Codul produsului: 90-M-600-7
    329 Lei549 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 259 Lei
    Codul produsului: BM-B-580-4
    429 Lei1.075 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 345 Lei