Valize de călătorie

    Produse pe pagină: 81

    Valize de călătorie pe roți

    Ce ar trebui să caracterizeze o valiză confortabilă?

    O valiză, fără îndoială, poate afecta foarte mult confortul călătoriei. Pentru a putea vorbi despre funcționalitatea ridicată a unei valize de călătorie, bagajul trebuie să fie perfect depozitat, transportat eficient, iar dimensiunile și formele acestuia să corespundă nevoilor utilizatorului și să fie adaptate mijlocului de transport ales.

    Cum ar trebui să fie o valiză de mână confortabilă și la îndemână? Caracteristica sa foarte importantă este, printre altele, finisajul cu roți, datorită căruia puteți conduce cu ușurință bagajele, chiar și cu o greutate mare. Oferta WITTCHEN include valize echipate cu două sau patru roți durabile care facilitează manipularea gratuită a bagajelor. Valizele de călătorie pe roți sunt sinonime cu călătoriile moderne și plăcute.

    Valize – o prezentare generală a celor mai importante caracteristici și funcții

    Material rezistent la deteriorare

    Funcționalitatea valizelor de călătorie vine în mare parte din utilizarea roților care vă permit să manevrați confortabil bagajele. Este bine, dacă valizele de călătorie pe roți sunt realizate din cele mai durabile materiale care vor supraviețui celor mai extreme escapade. Modelele noastre sunt realizate din materiale plastice durabile: ABS, policarbon sau polipropilenă, precum și polimer termoplastic – un material inovator caracterizat prin rezistență ridicată la fisurare. Dacă doriți să evitați zgârieturile, căutați o acoperire suplimentară cu un strat special care crește rezistența la deteriorarea bagajelor. Pe de altă parte, dacă doriți să evitați deteriorarea, de exemplu atunci când bagajele cad, alegeți o valiză dură WITTCHEN.

    Accesorii necesare pentru valize

    De la finisajele valizelor de călătorie, suporturile pentru picioare care mențin stabilitatea bagajelor pot fi de neînlocuit. Confortul de conducere este sporit și mai mult de un mâner extensibil și de un mâner suplimentar. Echipamentul interior este, de asemenea, de neprețuit, care constă în: curele reglabile care protejează hainele de mișcare, buzunare și compartimente cu fermoar. Călătoriile moderne includ, de asemenea, încuietori TSA, care sunt foarte utile în cazul în care bagajele sunt percheziționate de vameși – acestea garantează că valiza poate fi deschisă și închisă din nou fără a deteriora încuietoarea.

    Tipuri de valize de călătorie WITTCHEN

    Valize de cabină – indispensabile în avion

    WITTCHEN Travel este o gamă extrem de largă de bagaje. Unul dintre cei mai importanți piloni ai brandului au devenit valizele de călătorie, care sunt apreciate pentru designul și funcționalitatea lor de către cei mai activi călători. Valizele noastre de cabină îndeplinesc cerințele majorității companiilor aeriene, iar fabricate din cele mai durabile materiale de cea mai înaltă calitate garantează o utilizare confortabilă și pe termen lung. Răspunzând nevoilor tuturor clienților, pregătim colecții de diferite dimensiuni.

    Seturi de valize – concepute pentru familii

    Pentru călătoriile în familie, vă recomandăm seturi de valize formate din trei sau chiar patru elemente. Seturile constau din diferite dimensiuni de bagaje de mână. Valizele mici vor funcționa bine pentru călătoriile scurte, valizele medii vor fi cea mai optimă opțiune pentru majoritatea călătoriilor, iar valizele mari vor putea găzdui un bagaj substanțial pentru călătoriile lungi.

    Valize pentru cei mai tineri

    Ținem mereu cont de cei mai tineri clienți ai noștri - pentru ei, dedicăm fila Valize pentru copii, care include bagaje cu forme interesante, în multe culori și modele energice. Datorită capacității lor convenabile, copilul dvs. poate avea jucăriile și gadgeturile preferate cu el.

    O valiză cu eticheta WITTCHEN este o garanție a unei călătorii reușite - convingeți-vă!

    Codul produsului: 56-3A-313-50
    329 Lei719 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 335 Lei
    Codul produsului: 56-3A-653-01
    285 Lei719 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 299 Lei
    Codul produsului: 56-3A-312-50
    275 Lei679 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 309 Lei
    Codul produsului: 56-3A-281-85
    239 Lei429 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 189 Lei
    Codul produsului: 56-3A-652-86
    239 Lei669 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 285 Lei
    Codul produsului: 56-3A-651-34
    209 Lei599 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 215 Lei
    Codul produsului: 56-3A-31K-11
    962 Lei2.292 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 992 Lei
    Codul produsului: 56-3A-315-01
    275 Lei599 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 225 Lei
    Codul produsului: 56-3A-65S-10
    733 Lei1.987 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 733 Lei
    Codul produsului: 56-3A-65K-01
    852 Lei2.262 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 852 Lei