FINAL SALE! REDUCERI SUPLIMENTARE* 30% la articolele fără reducere & 15% la articolele reduse la cumpărături pentru min. 249 RON    *Oferta nu se aplică valizelor.

FINAL SALE! REDUCERI SUPLIMENTARE PANA LA -30%

WITTCHEN logoWITTCHEN logo
Ai în coș produse de la ultima vizită. Termină-ți cumpărăturile înainte ca acestea să fie toate vândute!
A fost atins pragul pentru livrare gratuită
Mergi la coş
Coş (0)
<!-- rezervat -->
A fost atins pragul pentru livrare gratuită
Coşul tău este gol

Serviete de damă

Noutate
Servietă din piele fără închizătoare, maro, 21-5-006-4, Fotografie 1Servietă din piele fără închizătoare, maro, 21-5-006-4, Fotografie 1
Codul produsului:21-5-006-4
719 Lei
maro
negru
Servietă clasică medie din piele, negru, 39-5-006-1, Fotografie 1Servietă clasică medie din piele, negru, 39-5-006-1, Fotografie 1
Codul produsului:39-5-006-1
1 195 Lei
negru
maro

Toate produsele din categorie au fost încărcate

Serviete de dama din piele – perfecte pentru acte

Cum putem avea mereu la indemana toate accesoriile necesare? O soluție bună pe care femeile o aleg din ce în ce mai des sunt servietele pentru femei. Doamnele le aleg pentru că sunt mai funcționale decât servietele tradiționale, și în același timp elegante. Servietele de damă din piele naturală disponibile de la WITTCHEN se caracterizează printr-un stil clasic, ceea ce le face potrivite femeilor de toate vârstele. Un număr mare de diferite buzunare și compartimente le sporesc și mai mult funcționalitatea. Servietele din piele pentru femei de la WITTCHEN sunt o alegere excelentă pentru femeile de afaceri.


Serviete din piele WITTCHEN

Servietele noastre pentru femei sunt realizate în mare parte din piele de vițel moale și delicată, datorită căreia păstrează un aspect elegant combinat cu o durabilitate excepțională. Culorile universale și atemporale - negru, maro și bleumarin se potrivesc aproape oricărei ținute și stil, făcând posibilă completarea întregului set de accesorii din piele pentru femei. Finisajul atent si estetic confera servietelor WITTCHEN un caracter unic si eleganta, iar aplicatiile practice sub forma de compartimente asigura confort de utilizare si ordine in documente si accesorii. Vă invităm să vă familiarizați cu gama largă de serviete de damă la WITTCHEN!