VALIZE DE CĂLĂTORIE - REDUCERE SUPLIMENTARĂ DE 20% PENTRU O A DOUA PIESĂ MAI IEFTINĂ ȘI URMĂTOARELE

VALIZE DE CĂLĂTORIE - REDUCERE SUPLIMENTARĂ
DE 20% PENTRU O A DOUA PIESĂ MAI IEFTINĂ ȘI URMĂTOARELE

WITTCHEN logoWITTCHEN logo
Ai în coș produse de la ultima vizită. Termină-ți cumpărăturile înainte ca acestea să fie toate vândute!
A fost atins pragul pentru livrare gratuită
Mergi la coş
Coş (0)
<!-- rezervat -->
A fost atins pragul pentru livrare gratuită
Coşul tău este gol

Rucsacuri pentru femei din piele și material textil

-69%
Rucsac de damă de blugi, albastru - bej, 95-4Y-759-X, Fotografie 1Rucsac de damă de blugi, albastru - bej, 95-4Y-759-X, Fotografie 1
Codul produsului:95-4Y-759-X
379 Lei
119 Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 139 Lei

Toate produsele din categorie au fost încărcate

Rucsacuri pentru femei – o alternativă la modă la gențile de mână pentru femei

Oricine urmărește tendințele modei știe că rucsacurile pentru femei ca genți de mână la îndemână sunt un must have pentru fiecare fashionistă modernă. Acestea nu au putut lipsi și din oferta brandului WITTCHEN – ele pot fi găsite în colecțiile Elegance și Young. Se potrivesc perfect stilizărilor urbane și casual, blugilor și adidașilor, dar nu numai – cei lăcuiți și bogat decorați, combinați cu o rochie sau salopete pentru femei, vor înlocui chiar și o geantă de seară. Rucsacurile pentru femei sunt disponibile în diferite forme: cu o formă boxy (modernă și minimalistă în același timp), cu forma unui rucsac clasic, similar cu cele folosite de elevi și studenți, genți legate cu curele, precum și modele foarte elegante, bogat decorate. Selecția lor largă înseamnă că fiecare femeie va putea alege pentru ea însăși rucsacul potrivit care acționează atât ca geantă de mână pentru femei, cât și ca bagaj de mână și chiar o geantă pentru universitate.

La ce să atragi atenția atunci, când alegi rucsacuri de damă?

Cea mai importantă caracteristică care face ca rucsacurile pentru femei să câștige încă popularitate este combinația dintre comoditatea utilizării și designul elegant. Atunci când alegeți rucsacul perfect de damă, merită să acordați atenție dimensiunii sale, luând în considerare modul în care va fi folosit. Marca WITTCHEN oferă modele mici de designer, rucsacuri de dimensiuni medii, precum și cele care pot găzdui cu ușurință chiar și formatul A4. Foarte important, nu numai datorită aspectului, ci și pentru durabilitatea și funcționalitatea rucsacurilor pentru femei, este și materialul din care au fost făcute. Oferta mărcii WITTCHEN include, spre exemplu, rucsacuri din piele de damă (care vor fi cu siguranță cele mai durabile), modele din piele ecologică și material textil. Indiferent de materialul din care sunt realizate rucsacurile pentru femei, marele lor avantaj pentru multe doamne este în primul rand împachetarea și multe buzunare decorative, deși funcționale, exterioare și interne.

Culori și detalii decorative ale celor mai la modă rucsacuri pentru femei

Prin alegerea accesoriilor în culori discrete, monocolore sau fără decorațiuni suplimentare, puteți fi siguri că acestea se vor potrivi perfect cu majoritatea stilizărilor. Cu toate acestea, însăși alegerea unui rucsac pentru femei în loc de o geantă de mână clasică este un pic mai îndrăzneață și poate chiar extravagantă și, cu siguranță, în conformitate cu cele mai recente tendințe . Atunci când alegeți acest accesoriu, merită să vă jucați cu moda, concentrându-vă pe modele colorate în nuanțe de maro și bej, verde, roșu, albastru, roz, gri și argintiu, precum și pe cele în care sunt combinate mai multe culori. Rucsacurile pentru femei sunt, de asemenea, fermecate de bijuterii stralucitoare, picioare metalice, accesorii decorative, aurii, ciucuri fantezie, curele și cusături chic. Arată cu siguranță, nu numai cu restul în cazul rucsacurilor pentru femei, va atrage, de asemenea, logo-ul – stema brandului WITTCHEN este un detaliu decorativ care va atrage cu siguranță atenția fiecărei fashioniste.