Curele pentru bărbați pentru pantaloni

    Produse pe pagină: 68

    Bretele pentru bărbați: necesare pentru a completa stilizările multor bărbați

    O curea din piele este unul dintre articolele vestimentare pe care garderoba unui bărbat pur și simplu nu le poate lipsi. Dungile pentru bărbați completează stilul și îl fac complet; sunt accesorii pentru costum care adaugă chic. În multe cazuri, absența unei curele va fi extrem de vizibilă.

    Când vine vorba de curele pentru pantaloni pentru bărbați, este extrem de important ca acesta să fie realizat dintr-un material durabil și, în același timp, ușor adaptabil. Din acest motiv, în cazul curelelor pentru bărbați, pielea funcționează excelent, ceea ce este, de asemenea, un simbol atemporal al eleganței și clasei.

    În ce stilizări vor funcționa cel mai bine curelele din piele pentru bărbați?

    Curelele pantalonilor din piele se vor potrivi perfect în orice stilizare, deși în funcție de ocazie – îi vor da un ton ușor diferit. De exemplu, curelele din piele în stilul de zi cu zi, destul de lejer, vor mărturisi faptul că bărbatului care le poartă îi pasă de detalii și acordă atenție fiecărui articol vestimentar, iar imaginea sa este o creație conștientă. Pe de altă parte, curelele bărbătești din piele purtate la un costum pot fie să întărească tonul stilului (subliniind profesionalismul, forța, fermitatea), fie – în funcție de model – să fie un element ușor mai lejer al întregii ținute.

    Curelele pentru pantaloni pentru bărbați se pot potrivi chiar și stilizărilor sportive, pe care teoretic nu le asociem cu elemente de garderobă precum centura. În ciuda acestui fapt, în multe cazuri, ele vor completa perfect ținuta sport și o vor face să pară puțin mai elegantă.

    Ce trebuie să luați în considerare atunci când alegeți o curea pentru pantaloni?

    Atunci când căutați o centură de pantaloni, merită să vă ghidați în primul rând dacă va fi suficient de funcțională și dacă purtarea sa va fi confortabilă. Unii bărbați preferă, de exemplu, curele mai largi, în timp ce alții acordă atenție, de exemplu, dimensiunii cataramei (prea mare poate provoca disconfort în unele).

    Mulți bărbați atunci când aleg o centură vor fi, de asemenea, ghidați de culoare. La fel ca și în cazul genților de mână pentru femei, gențile negre sunt considerate cele mai clasice, la fel și în cazul curelelor pentru bărbați domină negrul, considerat cel mai universal. Cu toate acestea, oferta WITTCHEN nu duce lipsă de dungi în culori precum maro, gri, bej sau chiar bleumarin. Trebuie reținut faptul că, dacă cureaua trebuie să iasă în evidență în întreaga stilizare, este chiar recomandabil să alegeți o altă culoare decât negrul. Ceea ce este important – nu este necesar să alegeți o curea la culoarea unui costum, cămașă sau pantaloni. Centura de pantaloni poate ieși absolut în evidență, deși este important ca, în același timp, să nu fie singurul element din stilul care atrage atenția. Curelele de pantaloni în culori expresive sau cu un model neobișnuit se vor armoniza perfect, de exemplu, cu boutoniere într-o culoare energică.

    outlet
    Codul produsului: 92-8M-391-17
    179 Lei259 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 139 Lei
    outlet
    Codul produsului: 92-8M-391-13
    179 Lei259 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 139 Lei
    Codul produsului: 94-8M-910-5
    165 Lei239 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 129 Lei
    Încarcă mai multe produse
    0