VALIZE DE CĂLĂTORIE - REDUCERE SUPLIMENTARĂ DE 20% PENTRU O A DOUA PIESĂ MAI IEFTINĂ ȘI URMĂTOARELE

VALIZE DE CĂLĂTORIE - REDUCERE SUPLIMENTARĂ
DE 20% PENTRU O A DOUA PIESĂ MAI IEFTINĂ ȘI URMĂTOARELE

WITTCHEN logoWITTCHEN logo
Ai în coș produse de la ultima vizită. Termină-ți cumpărăturile înainte ca acestea să fie toate vândute!
A fost atins pragul pentru livrare gratuită
Mergi la coş
Coş (0)
<!-- rezervat -->
A fost atins pragul pentru livrare gratuită
Coşul tău este gol

Valize mari pe roți - pentru bagajele de cală

-54%
Valiză mare ABS, roz, 56-3A-643-35, Fotografie 1Valiză mare ABS, roz, 56-3A-643-35, Fotografie 1
Codul produsului:56-3A-643-35
599 Lei
275 Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 395 Lei
-54%
Valiză mare ABS, galben, 56-3A-643-55, Fotografie 1Valiză mare ABS, galben, 56-3A-643-55, Fotografie 1
Codul produsului:56-3A-643-55
599 Lei
275 Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 395 Lei
-54%
Valiză mare ABS, verde - albastru, 56-3A-643-85, Fotografie 1Valiză mare ABS, verde - albastru, 56-3A-643-85, Fotografie 1
Codul produsului:56-3A-643-85
599 Lei
275 Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 395 Lei
Încărcă pe celelalte 12 de produse

Valize mari la WITTCHEN: pentru călătorii care vor să aibă totul la îndemână

Valizele mari de la WITTCHEN sunt cea mai bună soluție atât pentru persoanele care preferă să ia tot ce consideră necesar într-o călătorie, cât și pentru cei care pleacă adesea în călătorii lungi și au nevoie să împacheteze o mulțime de lucruri. Valizele mari WITTCHEN sunt rezistente la impact, cădere și strivire. Toate datorită faptului că sunt fabricate din materiale durabile, datorită cărora ar trebui să supraviețuiască călătoriei fără nicio deteriorare. Clienții pot alege între modele cu un design minimalist, precum și cele care sunt bogat decorate și au o textură neobișnuită.

Valizele mari cu WITTCHEN se vor dovedi atât atunci când călătoriți cu autobuzul de lungă distanță, cât și cu trenul sau avionul. Important este că valizele îndeplinesc cerințele transportatorilor, când vine vorba de dimensiunile și securitatea bagajelor de cală. În plus, valizele mari WITTCHEN sunt echipate cu curele pentru a preveni alunecarea bagajelor.

Din ce materiale sunt fabricate valizele mari WITTCHEN?

Valizele mari WITTCHEN au fost realizate – în funcție de model –dintr-un număr de materiale diferite pentru a asigura o rezistență adecvată. Unele dintre valize sunt din policarbonat, altele – plastic ABS. Sunt disponibile și modele care sunt fabricate folosind polipropilenă și un polimer termoplastic.

Fiecare dintre materialele menționate mai sus are avantaje diferite. De exemplu, valizele din plastic ABS sunt relativ ieftine, iar materialul în sine este dur, dar nu foarte flexibil. Pe de altă parte, valizele din policarbonat vor supraviețui aproape sigur călătoriei în aproape toate condițiile. Acest material este extrem de durabil și flexibil, astfel încât valiza se poate deforma ușor temporar, dar nu se va rupe. Valizele fabricate din polipropilenă sunt, de asemenea, populare. Sunt dure, rezistente la deteriorări mecanice și – ceea ce este important – la umiditate și temperaturi ridicate. Clienții, care se gândesc să aleagă o valiză trebuie așadar să țină cont de condițiile în care călătoresc cel mai des și la ce le pasă cel mai mult.

La ce altceva merită să fii atent atunci când alegi o valiză mare de la WITTCHEN?

Pentru multe persoane, aspecte precum dimensiunile exacte, numărul de buzunare, elementele de siguranță, culoarea sau tăietura vor fi cruciale – pe lângă prețul și materialul valizei. De exemplu, unele valize mari WITTCHEN sunt securizate suplimentar cu o încuietoare cu combinație TSA specială. Datorită acestui fapt, probabilitatea ca valiza să fie deschisă de o persoană neautorizată este limitată la aproape zero.

Când vine vorba de numărul de buzunare suplimentare – unele modele au mult mai multe, ceea ce poate fi o informație bună pentru persoanele care doresc să sorteze lucruri mărunte fără a fi nevoite să pună un organizator suplimentar în valiză.

Valizele mari la WITTCHEN sunt, de asemenea, disponibile într-o gamă largă de culori. Multe modele au fost produse în culori clasice, pastelate (bej, maro), dar nu lipsesc nici accentele puternice și energice.