FINAL SALE! REDUCERI SUPLIMENTARE* 30% la articolele fără reducere & 15% la articolele reduse la cumpărături pentru min. 249 RON    *Oferta nu se aplică valizelor.

FINAL SALE! REDUCERI SUPLIMENTARE PANA LA -30%

WITTCHEN logoWITTCHEN logo
Ai în coș produse de la ultima vizită. Termină-ți cumpărăturile înainte ca acestea să fie toate vândute!
A fost atins pragul pentru livrare gratuită
Mergi la coş
Coş (0)
<!-- rezervat -->
A fost atins pragul pentru livrare gratuită
Coşul tău este gol

Husă pentru cărți de vizită din piele

Suport clasic din piele pentru cărți de vizită, negru, 21-5-016-1, Fotografie 1Suport clasic din piele pentru cărți de vizită, negru, 21-5-016-1, Fotografie 1
Codul produsului:21-5-016-1
309 Lei
Toc pentru cărți de vizită, maro, 21-2-036-4, Fotografie 1Toc pentru cărți de vizită, maro, 21-2-036-4, Fotografie 1
Codul produsului:21-2-036-4
179 Lei
maro
negru
roșu
Toc din piele pentru cărți de vizită, clasic, negru, 21-5-010-1, Fotografie 1Toc din piele pentru cărți de vizită, clasic, negru, 21-5-010-1, Fotografie 1
Codul produsului:21-5-010-1
479 Lei

Toate produsele din categorie au fost încărcate

O husă la îndemână pentru cărți de vizită WITTCHEN pentru un profesionist


Dacă dorești să atragi clienți noi, cu siguranță trebuie să inspiri încredere atât prin aspectul dumneavoastră, cât și prin profesionalism. Din acest motiv, merită să apelezi la unul dintre deținătorii de carduri de vizită pe care îi vei găsi în colecția WITTCHEN. Este un accesoriu excepțional de elegant care îndeplinește atât un rol reprezentativ, cât și pur practic.


Eleganța este întotdeauna cea mai bună carte de vizită.


Un gadget elegant pentru întâlniri de afaceri Îl poți trata ca pe un fel de gadget stilat sau ca un element esențial al unui profesionist atunci când mergi la o întâlnire cu un client. În funcție de tipul de carte de vizită pe care o alegeți, veți putea încadra în ea un număr diferit de cărți de vizită. Este foarte funcțional și practic pentru utilizarea zilnică, deoarece designerii s-au gândit să includă spații pentru cărțile de credit. Husa pentru cărți de vizită este confecționat din piele ecologică de înaltă calitate, care rămâne foarte moale la atingere și se caracterizează, de asemenea, prin durabilitate și rezistență la zgârieturi.