Portofele din piele și poșete de damă

    Produse pe pagină: 155

    portofele din piele de damă WITTCHEN

    De ce merită să alegi portofelele de damă WITTCHEN?

    Calitate inalta si estetica la cel mai inalt nivel

    Portofelele și poșetele de damă semnate cu sigla WITTCHEN sunt produse din piele naturală de înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii.

    Pentru producția de poșete de damă, folosim în principal piele boabe, care se caracterizează printr-o rezistență foarte mare la uzură. Drept urmare, portofelul își păstrează durabilitatea și aspectul perfect, chiar și în timpul utilizării intensive.

    O selecție largă de modele disponibile de portofele de damă

    Mai mult, in magazinul WITTCHEN va oferim o gama variata de portofele din piele de damă de diverse marimi si forme, care se caracterizeaza printr-o eleganta atemporala. Aceste posete se potrivesc cu ușurință într-o geantă mică. Va oferim si modele mari de portofele in care puteti ascunde chiar si un certificat de inmatriculare si un caiet cu adrese, portofele universale de damă in culori discrete si posetele de marime medie decorate cu imprimeuri moderne.

    Portofele de damă din piele de cea mai buna calitate - colectii disponibile

    Portofele de femei la modă din piele de vițel

    Colecțiile Arizona, Italia și Verona sunt portofele frumoase de damă din piele de vițel lăcuită, rezistentă. Aspectul lor impecabil va mulțumi ochiul pentru o lungă perioadă de timp.

    Poșete și portofele pentru femei curajoase

    Seria Roma a fost creată pentru femeile cărora le place să urmeze tendințele și să aleagă un stil îndrăzneț. Portofelele de damă din această colecție se caracterizează în principal prin design modern și culori originale. La rândul său, Mandala orientală este o soluție pentru fanii presarilor exotice.

    Cum să alegi dimensiunea perfectă a unui portofel de damă?

    Poșete mici

    Un portofel de damă mic și la îndemână este alegerea perfectă atunci când trebuie să dețină documente personale și carduri de plată și, în același timp, trebuie să se potrivească în interiorul unei posete mici și elegante. Modelele de astfel de posete constau de obicei dintr-un buzunar pentru bancnote și mai multe compartimente necesare. Designul lor minimalist le face perfecte pentru orice stil și pot fi ascunse chiar și într-un clutch mic. Prin urmare, portofelele mici sunt recomandate în primul rând pentru ieșiri. Zilnic, modelele mai mari care sunt mai funcționale vor fi mult mai bune.

    Portofele medii pentru femei

    Atunci cand alegi un portofel de damă care sa fie practic si elegant in acelasi timp, cel mai bine este sa alegi marimea medie. Un astfel de model de portofel ar trebui să se potrivească cu bancnote, monede, precum și carduri și documente de plată, precum și certificatul de înmatriculare a mașinii. În același timp, un astfel de portofel ar trebui să încapă cu ușurință într-un buzunar al unei poșete sau al unui palton. Important este că această categorie de portofele de damă include modele de diferite culori și modele.

    Portofele mari

    Uneori porți cu tine mai mulți bani, carduri și documente. Atunci un portofel mare este cea mai bună alegere. Avantajul său este cu siguranță un interior funcțional cu multe camere și un loc special pentru fotografiile celor dragi. Cu toate acestea, trebuie amintit că un portofel mare va încăpea doar într-o poșetă. Dimensiunile sale il fac si un gadget stilat, mai ales cand portofelul este echipat cu curea.

    Știți ce portofel de damă WITTCHEN să alegeți - profitați de promoție!

    Vă invităm să vizitați des secțiunea portofele din piele de damă WITTCHEN, deoarece pregătim în mod regulat promoții extrem de atractive pentru modelele selectate. Fiecare femeie care apreciază produsele de înaltă calitate își va găsi portofelul perfect. Poșetele noastre din piele și portofelele de damă sunt realizate cu atenție la cele mai mici detalii, astfel încât să se bucure de durabilitate și aspect frumos pentru o perioadă lungă de timp. Va invitam sa va familiarizati cu oferta noastra si in orice moment va oferim sfaturi in alegerea modelului perfect!

    outlet
    Codul produsului: 14-1L-002-1
    239 Lei455 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 189 Lei
    Codul produsului: 21-1-333-10L
    239 Lei405 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 189 Lei
    outlet
    Codul produsului: 14-1L-916-1
    215 Lei429 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 169 Lei
    outlet
    Codul produsului: 14-1-062-L91
    359 Lei
    outlet
    Codul produsului: 14-1L-087-3
    309 Lei599 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 479 Lei
    outlet
    Codul produsului: 14-1S-121-3
    239 Lei
    Codul produsului: 02-1-212-1L
    129 Lei215 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 105 Lei
    outlet
    Codul produsului: 11-1-081-3
    369 Lei539 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 295 Lei
    outlet
    Codul produsului: 11-1-070-3
    319 Lei465 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 259 Lei
    outlet
    Codul produsului: 14-3-103-N
    379 Lei695 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 305 Lei