VALIZE DE CĂLĂTORIE - REDUCERE SUPLIMENTARĂ DE 20% PENTRU O A DOUA PIESĂ MAI IEFTINĂ ȘI URMĂTOARELE

VALIZE DE CĂLĂTORIE - REDUCERE SUPLIMENTARĂ
DE 20% PENTRU O A DOUA PIESĂ MAI IEFTINĂ ȘI URMĂTOARELE

WITTCHEN logoWITTCHEN logo
Ai în coș produse de la ultima vizită. Termină-ți cumpărăturile înainte ca acestea să fie toate vândute!
A fost atins pragul pentru livrare gratuită
Mergi la coş
Coş (0)
<!-- rezervat -->
A fost atins pragul pentru livrare gratuită
Coşul tău este gol

Genți messenger pentru bărbați

-64%
outlet
Geantă de damă, maro, 88-4U-903-4, Fotografie 1Geantă de damă, maro, 88-4U-903-4, Fotografie 1
Codul produsului:88-4U-903-4
599 Lei
215 Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 299 Lei

Toate produsele din categorie au fost încărcate

Genți messenger bărbați - genți pentru toate ocaziile

Geantă pentru bărbați este o geantă de umăr, a cărei caracteristică principală este confortul. Când am creat genți messenger pentru bărbați WITTCHEN, am încercat să îndeplinim cerințele bărbaților moderni care doresc să îmbine funcționalitatea cu designul la modă. Așa au fost create modelele care se regăsesc în colecțiile Office, Office Leather, City Leather și Elegance. Gențile de bărbați care sunt incluse în ele pot fi purtate la serviciu, la cumpărături, la o întâlnire și la întâlnire cu prietenii. În funcție de modelul ales, geanta va prezenta un stil mai mult sau mai puțin formal. Puteți asorta cu ușurință modelul la ocazie și stilul bărbaților. Gențile de umăr pentru bărbați sunt adesea asociate cu un stil sportiv, neoficial, însă versiunea lor din piele va crea un întreg armonios, chiar și cu un aspect mai elegant. Combinând o geantă cu blugi, tricoul preferat sau un cardigan lejer, poți opta pentru un model din nailon sau poliuretan.

Geantă practică cu multe funcții

Gențile de scrisori pentru bărbați sunt apreciate mai ales pentru dimensiunea lor practică. În ciuda dimensiunilor relativ mici, este un model care, indiferent de design, este foarte încăpător. Poate găzdui cu ușurință un portofel pentru bărbați, documente, o carte și chiar o tabletă. Gențile messenger pentru bărbați WITTCHEN au un interior excepțional de bine planificat, care facilitează organizarea. Datorită numeroaselor compartimente și buzunare, accesoriile precum telefonul mobil, pixurile sau cărțile de vizită vor fi mereu la îndemână. Cumpărarea unei genți va preveni și situația în care obiectele necesare vor fi îndesate inestetice în buzunarele tale. Modelele selectate de genți de poștaș pentru bărbați WITTCHEN se vor potrivi în format A4. Așa că vor lucra atât la serviciu, cât și la universitate ca o geantă pentru depozitarea caietelor. De asemenea, pot înlocui o husă pentru tabletă sau o servietă. Buzunarele din modelele disponibile in gama magazinului WITTCHEN sunt potrivite pentru dispozitivele cu diagonala de la 8 la 14 inchi. Gențile de umăr pentru bărbați vor fi o alternativă excelentă, pe de o parte, la servietele masive și, pe de altă parte, la rucsacuri pe care bărbații care se concentrează pe confort și stil urban le vor îndrăgi.

Facilități în gențile pentru bărbați WITTCHEN

Gențile de umăr pentru bărbați disponibile în magazinul WITTCHEN au fost concepute pentru a fi folosite într-un mod foarte confortabil. Cureaua cu lungime reglabilă vă permite să ajustați geanta la înălțimea și preferințele bărbatului care o folosește. Modelele selectate sunt echipate cu o curea confortabilă detașabilă. Buzunarele gentilor messenger pentru bărbați din oferta WITTCHEN nu sunt doar compartimente mari in spate sau fata, ci si buzunare mici pentru telefon sau carduri de credit. Acest lucru permite accesul ușor la cele mai necesare lucruri. Buzunarele frontale închise cu închidere magnetică vor facilita îndepărtarea rapidă a tuturor obiectelor mici depozitate acolo. Gențile de umăr pentru bărbați în proporții perfecte combină designul elegant cu funcționalitatea. Vă vor ajuta să vă organizați mărturiile personale în timpul călătoriilor, în oraș și la serviciu. Gențile de bărbați WITTCHEN se vor dovedi și se vor prezenta bine în orice situație!