FINAL SALE! REDUCERI SUPLIMENTARE* 30% la articolele fără reducere & 15% la articolele reduse la cumpărături pentru min. 249 RON    *Oferta nu se aplică valizelor.

FINAL SALE! REDUCERI SUPLIMENTARE PANA LA -30%

WITTCHEN logoWITTCHEN logo
Ai în coș produse de la ultima vizită. Termină-ți cumpărăturile înainte ca acestea să fie toate vândute!
A fost atins pragul pentru livrare gratuită
Mergi la coş
Coş (0)
<!-- rezervat -->
A fost atins pragul pentru livrare gratuită
Coşul tău este gol

Husă pentru tabletă - iPad și altele

Husa tableta din piele cu blazon, roșu, 10-2-132-3, Fotografie 1Husa tableta din piele cu blazon, roșu, 10-2-132-3, Fotografie 1
Codul produsului:10-2-132-3
479 Lei
roșu
maro închis
negru
Husă pentru tableta din piele, negru, 10-2-009-1, Fotografie 1Husă pentru tableta din piele, negru, 10-2-009-1, Fotografie 1
Codul produsului:10-2-009-1
669 Lei

Toate produsele din categorie au fost încărcate

Cum să protejăm dispozitivele mobile?

Sunteți posesorii de tablete la îndemână? Nu uitați să le protejați cu o husă! Aceste dispozitive portabile mici sunt extrem de susceptibile la zgârieturi, fisuri și alte daune. Pentru a evita acest lucru și pentru a vă proteja echipamentul, alegeți organizatorul potrivit din material de înaltă calitate – în magazinul nostru veți găsi o husă exclusivă pentru iPad sau tabletă de la o altă companie.


Huse pentru tablete Wittchen

Designerii WITTCHEN propun husă pentru tablete, care nu sunt doar un accesoriu funcțional, ci și un accesoriu elegant, expunând șic și clasa stilului tău. Husele realizate din piele naturală de vițel și piele de vacă de înaltă calitate și sunt decorate cu ștanțare distinctivă și plăci aurii care înfățișează logo-ul – stema WITTCHEN. Modelele au dimensiuni de până la 36,5 cm x 28 cm, așa că poți fi sigur că vor găzdui și dispozitive mai mari, precum și alte obiecte, precum documente. Culorile disponibile includ negru, maro sau roșu. O husă pentru tabletă nu trebuie să fie un accesoriu plictisitor! Indiferent dacă aveți nevoie de o husă iPad sau o husă de tabletă de la altă marcă, aici veți găsi modelul perfect și vă veți completa perfect imaginea profesională!