La magazinul online WITTCHEN, puteți efectua plata pentru o comandă plasată, după cum urmează:  

    1. 1. Plata ramburs – la primirea coletului la curier sau la terminalul de colete
    2. 2. Prin transfer bancar – la numărul de cont bancar indicat mai jos

     Wittchen Romania S.R.L.
     Bulevardul Corneliu Coposu 6-8
     030167 Bucureşti

     Numarul contului bancar: RO 61 BREL 0002 0037 3654 0100

     Clientul care a ales varianta de plată prin transfer bancar, este obligat să achite plata pentru comandă în termen de 7 zile de la data plasării comenzii. În caz contrar, comanda va fi anulată.

    3. 3. Plata cu card sau online

     Autorizarea plății online și cu cardul de credit se realizează prin sistemul profesional de tranzacții de plată online PayU. După selectarea opțiunii de plată, clientul este redirecționat către site-ul web care permite autorizarea tranzacției. Plățile online la magazinul online WITTCHEN se fac prin compania DialCom24 Sp. z o. o., care garantează securitatea plăților în cadrul platformei PayU. Conform cerințelor organizațiilor de plată, companiile care oferă plăți online trebuie să îndeplinească standardele stricte de securitate PCI DSS. Payment Card Industry Data Security Standard este un standard global stabilit de organizațiile de plată (Visa, MasterCard) pentru a proteja datele cu caracter personal ale deținătorilor de carduri și informațiile legate de tranzacțiile efectuate cu cardurile de plată.

    4. 4. KLARNA - PLĂTEȘTI ÎN 3 RATE

     Cumpără acum și plăște în 3 rate fără dobândă. Plățile vor fi automat încasate de pe cardul tău. Prima plată va fi încasată de pe cardul tău atunci când trimitem comanda din depozit. Cele două plăți rămase vor fi deduse de pe card la fiecare 30 de zile de la efectuarea plății anterioare.

     Mai multe informații despre plata pot fi găsite la: https://www.wittchen.ro/plati/klarna

     Important!  Livrările plătite prin transfer bancar, prin plată online sau cu cardul de credit sunt realizate după înregistrarea plății respective în contul bancar al magazinului online WITTCHEN.

    Închide
    Compară produsele ()