Special travel offer! Valize de cabină de la 155 Lei + reducere suplimentară de 20% începând cu a doua valiză în orice dimensiune

Ofertă specială la gama travel! 
 Reducere extra de 20% de valize

WITTCHEN logoWITTCHEN logo
Ai în coș produse de la ultima vizită. Termină-ți cumpărăturile înainte ca acestea să fie toate vândute!
A fost atins pragul pentru livrare gratuită
Mergi la coş
Coş (0)
<!-- rezervat -->
A fost atins pragul pentru livrare gratuită
Coşul tău este gol

Plicuri din piele pentru bărbați, borseta

outlet
Borsetă, maro, 21-3-378-4, Fotografie 1Borsetă, maro, 21-3-378-4, Fotografie 1
Codul produsului:21-3-378-4
815 Lei

Toate produsele din categorie au fost încărcate

Plicuri pentru bărbați - un gadget pentru fiecare ocazie

Plicurile pentru bărbați sunt produse foarte populare, cumpărate cel mai des în magazinul nostru. Ele au fost foarte populare de ani de zile. Modele din piele deosebit de elegante. O varietate mai modernă sunt plicurile de tip borsetă pentru bărbați. O astfel de geantă atașată la șold permite libertatea de mișcare. Aceasta este o soluție foarte practică. Puteți păstra cele mai importante lucruri în ea. O popularitate deosebită a câștigat în rândul participanților la excursii. Dar versiunile elegante de plicuri sunt, de asemenea, excelente pentru circumstanțe mai oficiale. Modelele elegante din piele pot arată foarte bine și pot fi un element important al multor stilizări.  

 

Plicuri pentru bărbați - la ce trebuie să atragem atenția

Atunci când alegeți un plic pentru dumneavoastră sau pentru o persoană dragă, acordați atenție în primul rând calității materialului și a manoperei. Un astfel de gadget ar trebui să ne servească cât mai bine posibil, deci trebuie să fie durabil și solid făcut. Toate locurile cusute și îmbinare trebuie să fie rezistente la întindere sau la alte deteriorări. Adesea, într-un astfel de plic va trebui să purtăm un portofel, chei sau, de exemplu, un telefon mobil. Trebuie să ne asigurăm că aceste elemente vor fi sigure în ea. Al doilea element cheie este, desigur, aspectul plicului. Să avem încredere în gustul nostru aici. Dacă folosim plicul, trebuie să ne placă. Aceste caracteristici sunt, de asemenea, asociate cu puterea produsului.

 

Plicuri exclusive pentru bărbați - atunci când doriți ceva mai mult

Plicurile din piele pentru bărbați sunt o versiune elegantă a plicurilor. Ele sunt mai durabile și arată foarte bine. Este o alegere bună pentru ocazii mai formale. Plicul rămâne o cale de ieșire extrem de practică. Este mic și la îndemână. Mai ales plicurile de umăr pentru bărbați mici. Se poate potrivi foarte mult în același timp. Datorită fermoarelor fixate, putem fi, desigur, siguri că nimic nu va cădea din plic și că conținutul său este sigur.  
 

Plicuri din piele pentru bărbați - mizați pe eleganță

Un plic bine ales este un gadget foarte convenabil și practic. Ne poate face viața mai ușoară în multe situații. În plus, este foarte durabil și elegant. Trebuie doar să alegi un model pentru tine dintre cele disponibile în magazinul nostru online. Plicurile din piele pentru bărbați sunt o soluție practică pentru plimbări și evenimente în domeniu. De asemenea, le veți aprecia în timpul călătoriilor. Plicul va avea grijă de cele mai scumpe obiecte și vă va ajuta să nu pierdeți nimic. Datorită diferitelor versiuni, aveți o alegere foarte bogată și cu siguranță veți întâlni ceva pe gustul dvs.