Cizme de cowboy de damă

    Produse pe pagină: 31

    Care sunt caracteristicile cizmelor de cowboy pentru femei?

     

    Cizmele de cowboy pentru femei sunt pantofi care se schimbă din modă de mulți ani și se întorc la ea. Având cel puțin o pereche de astfel de pantofi în garderoba ta, putem fi siguri că, mai devreme sau mai târziu, punerea lor va fi o expresie a celui mai bun gust și o reflectare perfectă a tendințelor actuale. Ceea ce distinge cizmele de cowboy pentru femei, este aspectul lor neobișnuit. Caracteristicile caracteristice ale acestei încălțăminte sunt:

    • partea superioară care se extinde deasupra gleznei,
    • vârful conic îngustat spre capăt,
    • design inspirat de Vestul Sălbatic.

     

    Cizmele de cowboy pentru femei pot avea o talpă plată, dar cei mai obișnuiți pantofi de acest tip au cel puțin un toc mic. Un toc gros este adesea tăiat oblic de la tocuri spre degetele de la picioare – această procedură dă încălțăminte un caracter mai "occidental".

     

    Cizme cowboy de damă – când să le purtăm?

     

    Încălțămintea de acest tip este potrivită pentru utilizare practic pe tot parcursul anului. Unele stiluri – de exemplu, cizmele de cowboy din piele de căprioară pentru femei cu finisaj deschis – se încadrează perfect în stilizările de vară, altele sunt izolate în interior, astfel încât să poată fi purtate în perioadele de tranziție și uneori chiar și iarna. Utilizarea universală a acestor pantofi determină atemporalitatea lor, astfel încât cumpărarea cizmelor de cowboy pentru femei va fi întotdeauna o investiție bună!


     

    Tipuri de cizme de cowboy pentru femei

     

    Cizmele clasice de cowboy pentru femei sunt realizate din piele sau materiale care o imită și, prin urmare, se găsesc în principal în nuanțe de maro. Cu toate acestea, în prezent se produce o varietate de variante de culoare, de la alb la nuanțe mai nebunești de vară (cum ar fi roșu sau albastru). De asemenea, nu este neobișnuit să găsești cizme negre de cowboy pentru femei la vânzare.

     

    Pantofii de acest tip vin în mai multe stiluri diferite, în funcție de tendințele actuale. Ele pot avea o varietate de ornamente: ciucuri, dungi, lanțuri, știfturi și chiar imprimeuri animale sau broderii abstracte, perforații și decupaje. Materialul din care este făcută partea superioară poate fi rigid sau moale. În primul caz, pantofii își mențin forma indiferent de circumstanțe. Pielea moale, pe de altă parte, se îndoaie sub influența gravitației, creând volane interesante pe picior.


     

    Cu ce să combini cizmele de cowboy pentru femei?

     

    Cizmele de cowboy pentru femei se încadrează în multe stilizări de zi cu zi. Primăvara și vara, acestea pot fi purtate cu rochii florale midi sau maxi, precum și cu fuste simple sau plisate în nuanțe potrivite culorilor. De asemenea, este o idee foarte bună de a combina cizmele de cowboy înalte cu pantaloni scurți. Un tricou uniform și o ramoness neagră vor completa perfect imaginea casual de vacanță. În zilele mai reci, merită să puneți jambiere montate și să completați stilul cu un pulover gros la mijlocul coapsei.

     

    Ce ar trebui să eviți atunci când completezi o ținută care include cizme de cowboy pentru femei? Merită acordată atenție faptului că accesoriile (geantă de mână, pălărie, rucsac etc.) nu sunt realizate în același stil ca pantofii. Excesul de elemente "occidentale" va face ca întreaga ținută să fie puțin exagerată și, în consecință, va semăna mai degrabă cu o deghizare decât cu îmbrăcămintea casual de zi cu zi.


     

    Cum să ai grijă de cizmele de cowboy pentru femei?

     

    Odată ce cumpărăm pantofi care îndeplinesc așteptările noastre – sunt confortabili și ni se potrivesc cu stilul lor - nu vrem să scăpăm de ei prea repede. Singura modalitate de a prelungi durata de viață a încălțămintei este impregnarea regulată a acesteia cu preparate speciale. Alegerea remedierii potrivite depinde în mare măsură de materialul din care sunt făcuți pantofii. Vom proteja cizmele de cowboy din piele pentru femei cu un lucru, iar încălțămintea din plastic cu altceva. Merită să ne interesăm de modalitățile de conservare a diferitelor materii prime, deoarece ne va permite să ne bucurăm de perechea noastră preferată de pantofi pentru o lungă perioadă de timp.

    Codul produsului: 95-D-502-1
    455 Lei839 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 359 Lei
    Codul produsului: 94-D-811-Z
    479 Lei755 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 379 Lei
    Codul produsului: 94-D-811-4
    479 Lei755 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 379 Lei
    Codul produsului: 94-D-811-1
    479 Lei755 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 379 Lei
    outlet
    Codul produsului: 89-D-751-0
    359 Lei719 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 285 Lei
    Codul produsului: 95-D-502-3
    455 Lei839 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 359 Lei
    outlet
    Codul produsului: 86-D-051-8
    669 Lei959 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 535 Lei
    Încarcă mai multe produse
    0
    Închide
    Compară produsele ()