Botine de damă

    Produse pe pagină: 5

    Botine de damă – se merită să îi ai?

    În timpul perioadelor de tranziție (primăvară și toamnă), temperatura de afară devine din ce în ce mai scăzută, iar vremea lasă adesea mult de dorit. Merită să avem o pereche dovedită de pantofi, care ne va permite să evităm înghețarea și să ne udăm într-o zi răcoroasă și ploioasă. Botinele de damă sunt perfecte pentru acest rol. Acesta este un tip de încălțăminte care ajunge deasupra gleznei, care poate fi făcută într-o varietate de stiluri – de la pantofi clasici, negri la cizme de cowboy multicolore. Modul de finisare a botinelor pentru femei este practic arbitrar, în fiecare sezon apar noi propuneri pe rafturile magazinelor: simple și decorate, uniforme și cu un model, plat și cu toc. Diferențele dintre modelele individuale se aplică și materialului din care sunt confecționați pantofii. Disponibile pentru vânzare sunt atât botine din piele pentru femei, cât și cele din sintetic asemănător cu pielea.
     

    Botine de iarnă pentru femei

    Iubitorii de botine pentru femei le pot purta practic pe tot parcursul anului. Pe rafturile magazinelor puteți găsi perfecte pentru modele de încălțăminte de vară cu finisaj deschis, precum și propuneri izolate care vor funcționa perfect în timpul iernii. Botinele pentru femei sunt extrem de confortabile de utilizat. În cele mai multe cazuri, sunt pantofi care se încalță sau se încheie cu fermoar, uneori cu șireturi suplimentare. Încălțămintea plată de acest tip funcționează excelent pe un teren incert (de exemplu, înghețat). Modelele cu o față mai largă pot fi purtate pe pantaloni (punând pantolonul în interior), datorită cărora picioarele sunt protejate împotriva zăpezii sau ploii.
     

    Botinele cu toc pentru femei

    Multe femei le place să poarte pantofi cu toc înalt. Nu e de mirare, deoarece acest tip de talpă vă permite să prelungiți optic și să subțiriți figura și, de asemenea, face ca întreaga postură a corpului să pară mai demnă. Botinele cu toc pentru femei este alegerea perfectă atât pentru ținutele casual, cât și pentru cele de lucru. Se potrivesc oricărui stil vestimentar – de la blugi și un pulover lejer până la ținute business. Modelele cu colanți stâns pe picior până la gambă se combină bine chiar și cu unele fuste. Alte botine pentru femei pot fi purtate cu pantaloni oficiali (de exemplu, de tip drept) și o cămașă. Pentru întreaga ținută, merită să asortezi o geantă de mână și o curea într-o culoare similară cu pantofii.
     

    Botinele plate pentru femei

    Femeile care nu poartă zilnic pantofi cu toc pot opta pentru o alternativă confortabilă sub formă de cizme plate de gleznă pentru femei. Pantofii de acest tip au avantajul că puteți conduce o mașină în mod liber în ele. Purtându-i cu o ținută casual, putem, de asemenea, să mergem cu ei la o plimbare de toamnă cu bicicleta prin oraș. Talpa plată vă permite să mergeți mult timp fără a vă încorda picioarele, iar un design selectat corespunzător se potrivește atât blugilor lejeri, cât și rochiilor de primăvară ușoare.  
     

    Botinele din piele pentru femei

    Purtarea încălțămintei din piele a fost considerată o manifestare a clasei și a bunului gust de mulți ani. Nu este diferit în cazul botinelor pentru femei, care vin în multe variante și se îmbină perfect, de exemplu, cu ramoneri. O idee excelentă pentru un astfel de stil este înlocuirea unei genți clasice cu un rucsac mic sau un rinichi de damă într-o culoare contrastantă. Botinele din piele pentru femei pot fi, de asemenea, combinate cu paltoane de toamnă.

    Papucii din piele se adaptează la forma piciorului, astfel încât să nu provoace abraziuni dureroase sau bătături. Materialul natural permite, de asemenea, aerului să treacă, permițând corpului nostru să respire. Ambele caracteristici fac ca botinele din piele pentru femei să fie extrem de confortabile și, astfel, alese de bunăvoie de cumpărători. Este important să ne amintim despre impregnarea lor regulată cu preparate special concepute în acest scop. Oferta WITTCHEN include atât încălțăminte din piele cu brevet și cereale integrale, cât și botine din piele întoarsă pentru femei. Verifică!

    Încarcă mai multe produse
    0
    Închide
    Compară produsele ()