VALIZE DE CĂLĂTORIE - REDUCERE SUPLIMENTARĂ DE 20% PENTRU O A DOUA PIESĂ MAI IEFTINĂ ȘI URMĂTOARELE

VALIZE DE CĂLĂTORIE - REDUCERE SUPLIMENTARĂ
DE 20% PENTRU O A DOUA PIESĂ MAI IEFTINĂ ȘI URMĂTOARELE

WITTCHEN logoWITTCHEN logo
Ai în coș produse de la ultima vizită. Termină-ți cumpărăturile înainte ca acestea să fie toate vândute!
A fost atins pragul pentru livrare gratuită
Mergi la coş
Coş (0)
<!-- rezervat -->
A fost atins pragul pentru livrare gratuită
Coşul tău este gol

Mape pentru bărbați

Toate produsele din categorie au fost încărcate

Mapă din piele pentru bărbați - un accesoriu indispensabil pentru fiecare om de afaceri

O mapă elegantă pentru bărbați din piele este un echipament indispensabil pentru un om cu clasă, în special pentru cei care operează în sfera afacerilor. Se poate sublinia stilul ca nici un alt accesoriu. Mapele pentru bărbați Wittchen sunt realizate din cele mai bune materiale, datorită cărora designul lor atemporal va supraviețui intact timp de mulți ani. Puteți alege între o servietă business pentru bărbați cu curea lungă, extrem de confortabilă pentru utilizarea zilnică, și una cu mâner scurt, într-un stil mai clasic. Pentru a rămâne șic și în zilele libere, puteți opta pentru o servietă mică pentru bărbați.

 

Mapa pentru bărbați din piele ca modalitate de organizare

Mapa pentru bărbați din piele nu este doar un accesoriu elegant. Structura sa practică facilitează organizarea tuturor documentelor, ceea ce vă permite să faceți o impresie perfectă asupra partenerilor și contractorilor în timpul întâlnirii. Mai mult, multe modele au și compartimente mici, utile, de exemplu pentru un telefon mobil, tabletă, laptop, pixuri sau diverse tipuri de carduri, inclusiv carduri de plată sau formale. O alegere excelentă, în special pentru bărbații care poartă adesea documente importante, va fi o mapă pentru bărbați din piele cu o clapetă fixată suplimentar cu o cheie.

 

Mapă pentru bărbați neagră sau maro? Care dintre ele să aleagă?

O mapă bărbătească neagră este un accesoriu atemporal care va arăta întotdeauna bine în combinație cu o ținută office. Cu toate acestea, nimic nu stă în calea de a adăuga unele moale la acest accesoriu și alegerea unei serviete pentru bărbați maro. Deși schimbarea culorii elimină caracterul tipic oficial din acesta, nu scade întregul chic și seriozitate.

Mapa din piele pentru bărbați Wittchen este modul perfect de a sublinia aspectul afacerii tale!