Încălțăminte pentru bărbați

    Produse pe pagină: 347

    Pantofii pentru bărbați sunt un element vestimentar care poate sublinia perfect orice stilizare. prin urmare, selecția sa corectă este extrem de importantă. Atunci când faceți o alegere, ar trebui să luați în considerare mulți factori, inclusiv stilul general, perioada anului și ocazia cu care veți purta pantofii.

     

    Încălțăminte casual pentru bărbați

    Pantofii bărbătești care se poartă zilnic trebuie mai presus de toate sa fie confortabili, indiferent de stilul preferat. În această categorie vei gasi pantofi casual din piele cu un costum care se potriveste perfect piciorului și îi permite să respire, oferind confort deplin. Pantofii derby clasici în nuanțe de negru sau maro se potrivesc perfect pentru o ținută de birou de zi cu zi. Dacă sunteți în căutarea pantofilor de interior pentru bărbați care vă vor oferi confort și stil după muncă, în weekend sau în vacanță, asigurați-vă că consultați colecția noastră de mocasini. Veți găsi modele elegante realizate din piele, piele de căprioară sau nubuc într-o varietate de nuanțe, inclusiv maro, bej, negru clasic, albastru marin sau chiar maro închis. Diverse stiluri vă vor permite să alegeți atât încălțăminte unică pentru bărbați pentru tineret, cât și propuneri pentru bărbați mai maturi. În zilele mai reci, pantofii sunt o alegere bună. Acești pantofi pentru bărbați sunt o soluție atemporală, stilată și casual în același timp. Vara, sandalele sau șlapii confortabili vor fi cu siguranță perfecte pentru confort într-o zi fierbinte.

     

    Pantofi bărbătești pentru ieșiri

    Căutați pantofi bărbătești pentru ocazii speciale? În colecția noastră de pantofi eleganți, cu siguranță vei găsi încălțămintea potrivită pentru tine. Oxfordurile extrem de formale sunt perfecte pentru o nuntă sau altă petrecere elegantă, precum și la o operă sau la o premieră de teatru. Poți alege și un brocart rustic puțin mai puțin formal, care se potrivește de minune cu ținute semi-formale, sau cizme de tip monki cu catarame extrem de stilate în loc de șireturile obișnuite. În zilele mai reci, cizmele Chelsea vor arăta grozav. Acești pantofi pentru bărbați sunt cartea de vizită a fiecărui domn.

     

    Încălțăminte pentru bărbați de toamnă și primăvară

    Primăvara și toamna, pantofii sunt cea mai comună alegere în rândul bărbaților. Veți găsi astfel de pantofi bărbătești într-o mare varietate de stiluri, inclusiv modele extrem de elegante, dar și altele mai puțin formale, cum ar fi mocasinii casual. Cel mai important lucru este să le potriviți cu stilul general, asigurându-vă în același timp că sunt confortabile. De aceea multe modele din magazinul nostru sunt din piele naturală, care se adapteaza piciorului și nu provoacă abraziuni. În magazinul Wittchen vei găsi și pantofi pentru bărbați care se potrivesc la o varietate de stiluri. Modele mai lejere, tinerești, care conferă întregului stil un aspect extraordinar, precum și încălțăminte clasică potrivită pentru oamenii de afaceri sau angajații băncii, precum și multe modele situate între acești doi poli, mereu de înaltă calitate – oferta noastră Îți va permite să găsiți pantofii de bărbați pentru tine.

     

    Încălțăminte bărbătească de iarnă - caldă și rezistentă

    Încălțămintea bărbătească pentru iarnă trebuie să fie cu siguranță caldă și rezistentă la umezeală în caz de ninsoare. Ghetele chelsea elegante sau cizmele de bărbați, adesea izolate suplimentar, din piele ecologică, vor merge perfect aici. Datorită acestui lucru, ai garantat că te vei simți confortabil chiar și pe îngheț, iar încălțămintea Ta va arăta impecabil mult mai mult decât un singur sezon.

     

    Pantofi de vară pentru bărbați – comozi și aeriși

    Pantofii pentru bărbați care sunt cel mai mult asociați cu vara sunt cu siguranță șlapii și sandalele. Cu toate acestea, contrar părerii comune, le puteți purta nu numai în timpul liber. Alegând pantofi bărbăteștide vară într-o nuanță discretă, confecționați în mare parte din piele, vă deschideți mult mai multe opțiuni. Foarte des se vor potrivi și stilurilor smart casual, așa că dacă biroul tău are acest tip de cod vestimentar, poți alege pantofi de bărbați mai aerați și mai deschisi.

    Codul produsului: 95-M-504-1
    395 Lei739 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 315 Lei
    Codul produsului: 95-M-504-N
    479 Lei739 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 379 Lei