Genți de poștaș pentru femei

    Produse pe pagină: 270

    Geantă de poștaș pentru femei – de la designer și practică în același timp 

    Dacă apreciezi combinația dintre modă, stilul original și caracterul practic – o geantă messenger va fi perfectă. De ce? O geantă pentru femei este în același timp un decor, o completare a stilului și pur și simplu o modalitate de a stoca toate obiectele pe care vrem să le avem cu noi atunci când plecăm de acasă.  

    Este minunat dacă geanta de mână cu ocazia unei plimbări sau a unei alte activități nu interferează și este chiar confortabilă. O geantă de tip poștaș îndeplinește toate aceste funcții și, în plus, pe site-ul WITTCHEN veți găsi acest accesoriu atemporal în numeroase variante de culoare și design.  

     

    Ce este o geantă de tip poștaș pentru femei potrivită?

    Geanta vine în diferite forme. Această geantă de mesagerie pentru femei nu este altceva decât o geantă de mână de obicei de dimensiuni mici sau medii, dar și mini, ideală pentru cei care apreciază minimalismul. Cel mai adesea are o curea și un mâner, astfel încât să îl puteți pune pe umăr, să-l puneți în diagonală sau să-l țineți, să-l puneți jos și să-l ridicați liber - aspectul practic este cel mai important cu acest model, dar nu singurul.  

    De la transportul confortabil este derivat numele acestui tip de geantă. Curierul sau poștașul trebuie să aibă totul la îndemână și prin modul în care se mișcă liber. Dacă vă grăbiți în mod constant și aveți o mulțime de lucruri de făcut, o geantă de mesagerie va fi perfectă pentru dvs. Punându-l pe tine ai mâinile libere și poți avea grijă de alte lucruri, fără a fi nevoie să te uiți în mod constant la geantă. Cu toate acestea, de asemenea, în multitudinea de sarcini merită să se uite cool, motiv pentru care alegerea geantă de mână dreapta este crucială, și există o mulțime de stiluri.      

     

    Geantă Messenger – neagră, maro sau poate mai curajoasă?   

    În oferta WITTCHEN veți găsi genți de mesagerie pentru femei disponibile în mai multe culori și dimensiuni. Prin alegerea unei culori expresive vei sublinia aspectul casual. La rândul său, o geantă de mesagerie maro, bej, negru sau visiniu va adăuga o expresie ușor elegantă creației libere.

    O geantă de tip poștaș pentru femei nu trebuie să fie simplă și unică. Mizezi pe originalitate? Alegeți o combinație de mai multe culori, de exemplu negru cu alb și gri, sau nuanțe de portocaliu, roz, modele animale cu știfturi decorative sau ciucuri. Puteți alege dintre gențile în formă de pătrat, dreptunghi și oval.   

     

    Nailon, panză sau geantă messenger din piele? Ce să alegem?   

    Gențile de mână din piele naturală sunt potrivite pentru un stil elegant. Dacă ai un cod vestimentar la serviciu, o geantă messenger din piele se va potrivi perfect. O geantă messenger mai mare va găzdui cu ușurință un laptop de afaceri, documente și, apropo, un cosmetician. Cele mai mici sunt excelente pentru o iesire spontana cu prietenii, la magazin sau pentru o plimbare.

    Cu toate acestea, nu numai pielea este un semn de clasă. Pentru fiecare stil, inclusiv elegant, poti alege o geanta messenger pentru femei realizată dintr-un material diferit, de ex. nailon rezistent, panză sau imitație de piele.     

    Codul produsului: 95-2E-601-9
    239 Lei465 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 189 Lei
    outlet
    Codul produsului: 94-4Y-510-5
    189 Lei439 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 149 Lei
    Codul produsului: 95-4E-632-7
    429 Lei899 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 345 Lei
    outlet
    Codul produsului: 29-4Y-001-B3
    155 Lei359 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 119 Lei
    outlet
    Codul produsului: 89-4E-502-V
    275 Lei635 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 219 Lei
    outlet
    Codul produsului: 90-4Y-304-2
    119 Lei259 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 95 Lei
    outlet
    Codul produsului: 94-4Y-222-1
    155 Lei419 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 159 Lei
    outlet
    Codul produsului: 94-4Y-605-8
    155 Lei405 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 119 Lei
    outlet
    Codul produsului: 93-4Y-702-65
    119 Lei395 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 95 Lei