Bagaj de mână / valize de cabină

    Produse pe pagină: 23

    Valize cabină funcționale WITTCHEN

    Cum ar trebui să arate o valiză de mână de cabină?

    Valizele de cabină WITTCHEN îndeplinesc cerințele majorității companiilor aeriene în ceea ce privește bagajul de mână. Valizele de cabină din colecțiile noastre corespund dimensiunilor celor mai populare transportatoare, precum: Ryanair sau Wizzair.

    Din ce material ar trebui să fie făcută o valiză de călătorie rezistentă?

    În colecția noastră veți găsi o selecție uriașă de valize din materiale rezistente și de cea mai bună calitate. Merită să verificați valizele moi de cabină, cu ornamente colorate, perfecte pentru călătorii scurte. În plus, majoritatea modelelor sunt echipate cu o încuietoare cu combinație TSA. Gama include, de asemenea, valize fabricate dintr-un polimer termoplastic dur, rezistent la zdrobire, oferindu-vă liniștea că obiectele pe care le transportați în ele nu vor fi deteriorate.

    Echipament necesar pentru o valiză de cabină

    Valizele de cabină, semnate cu sigla WITTCHEN, nu sunt doar rezistente la deteriorare. Fiecare valiză de călătorie din oferta noastră are curele care împiedică deplasarea conținutului bagajelor în timpul transportului, un mâner telescopic din aluminiu și roți cu rulment pivotant. Toate acestea fac ca valizele de cabină WITTCHEN să fie la îndemână, ceea ce se traduce în confort de călătorie.

    Tipuri de valize cabină WITTCHEN

    Valizele de cabină de la WITTCHEN sunt disponibile în multe modele. Varietatea culorilor asigură că fiecare va alege ceva pentru ei înșiși.

    Valize de cabină tari și rezistente

    Nu uitați să verificați valizele tari din polipropilenă, care au avantajul suplimentar de a fi foarte manevrabile și ușoare. Valizele de cabină WITTCHEN oferă o varietate uriașă – acestea sunt în multe culori și modele, astfel încât să le puteți ajusta cu ușurință la stilul și preferințele dumneavoastră individuale.

    Valize moi de voiaj

    Oferta online WITTCHEN include si valize de cabină din material moale și practic la prețuri atractive. Acest tip de bagaje este disponibil în mai multe culori discrete. Interiorul va găzdui cele mai importante articole, iar buzunarele exterioare vă permit să aveți la îndemână obiecte selectate. Valizele moi sunt, de asemenea, echipate cu roți pivotante, ceea ce facilitează transportul bagajelor, precum și un mâner extensibil și un mâner suplimentar.

    Valiza de cabină cu trotinetă

    O valiză de cabină cu trotineta a fost creată pentru călătorii pretențioși. Acest model unic de valiză se caracterizează prin faptul că este realizat dintr-un material durabil și ușor – policarbonat. Trotineta atașată este realizată din aluminiu, ceea ce face ca întreaga valiză să fie la îndemână și foarte ușoară. Această valiză unică are trei roți și vă permite să vă deplasați cu bagajele pe o trotinetă. Este o soluție perfectă pentru persoanele cărora le plac soluțiile inovatoare, designul modern și prețuiesc calitatea înaltă.

    O valiză cu trotineta îndeplinește cerințele bagajelor de călătorie și este foarte practică. Valiza are un buzunar special pentru dispozitive electronice, precum și un compartiment cu bretele elastice și buzunare închise cu fermoar.

    Pentru a completa un echipament de bagaje coerent stilistic, va rugam să vizitați secțiunile cu accesorii de călătorie. Vă urăm cumpărături plăcute!

    Codul produsului: 56-3A-281-15
    239 Lei429 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 189 Lei
    Codul produsului: 56-3A-651-35
    209 Lei599 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 215 Lei
    Codul produsului: 56-3A-315-11
    275 Lei599 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 419 Lei