Adidași pentru femei

    Produse pe pagină: 64

    Care sunt caracteristicile adidașilor?

    Adidașii pentru femei sunt unul dintre cei mai versatili și, prin urmare, iubiți în întreaga lume pantofi de uz zilnic. Inițial, acestea au fost considerate încălțăminte urbană, acum sunt purtate aproape de fiecare dată. Avantajele lor indiscutabile sunt un aspect atemporal, precum și un design sportiv și o talpă plată. Merită adăugat faptul că adidașii sunt extrem de ușori și silențioși. Numele lor vine de la cuvântul englezesc "sneak", care înseamnă "a strecura". Încălțămintea de acest tip se adaptează la forma piciorului, astfel încât să nu provoace abraziuni și să fie chiar potrivită pentru purtare în timpul activității ridicate. Acei oameni care conduc zilnic o mașină se pot urca cu succes la volan!


     

    Adidași pentru femei – pantofi pentru fiecare sezon!

    Adidașii pentru femei sunt la modă și purtați de bunăvoie indiferent de sezon. Acest lucru este posibil printre altele datorită tălpii lor groase, care izolează perfect de factorii externi, cum ar fi asfaltul cald în timpul verii sau trotuarul umed într-o zi ploioasă. Pantofii de acest tip pot fi purtați din primăvară până în toamnă și chiar și în timpul unei ierni blânde (aici adidașii din piele ușor mai calzi funcționează perfect). Dacă suprafața pe care mergem este murdară (de exemplu, noroioasă), merită să purtăm pantofi negri sau maro, care sunt ușor de curățat. În funcție de sezon, putem purta și adidași pentru femei cu decorațiuni adecvate (de exemplu, cu blană toamna și iarna) sau în culori care se potrivesc cu ținuta generală (de exemplu, pastel în primăvară și vară). Merită să ne amintim despre impregnarea regulată a încălțămintei cu preparate destinate acestui scop.


     

    Tipuri de adidași pentru femei

     

    Adidașii pentru femei vin într-o varietate de culori și modele. Deoarece încălțămintea de acest tip nu a ieșit din modă de mulți ani, noi propuneri de designeri apar în fiecare sezon. Datorită acestui fapt, pantofii disponibili pe piață pot ține pasul cu tendințele actuale – m.in, conțin diverse decorațiuni (de exemplu, broșe, știfturi, lanțuri) sau imprimeuri colorate (pete leopard, dungi zebră etc.). De asemenea, merită acordată atenție modelelor a căror talpă are o culoare diferită de cea superioară.

    Deși este un pantof cu o talpă plată, există, de asemenea, adidași pe platformă sunt în vânzare. Ele pot fi purtate pentru stilizări de zi cu zi sau de afaceri – ele arata deosebit de bine cu pantaloni scurți, rochii și fuste. Acest tip de încălțăminte este elegant și elegant și, în același timp, mai confortabil decât tocurile înalte clasice.


     

    Cu ce să porți adidași pentru femei?

     

    Adidașii pentru femei sunt un must have absolut în garderoba fiecărei femei. Sunt perfecte pentru utilizarea de zi cu zi, de exemplu cu blugi, rochii de vară, pantaloni, pantaloni scurți și chiar de grădină. Datorită caracterului lor sportiv, se potrivesc perfect și cu jambiere sau pantaloni de trening. Asortează pur și simplu ținuta cu un top de culoare asortată, cu mânecă lungă sau cu guler înalt. În zilele mai reci, merită să completați stilul cu un pulover cald sau tricou sau un trench elegant.


     

    Adidașii pentru femei sunt potriviți pentru muncă?


    Cele mai universale sunt adidașii pentru femei în alb sau negru. Merită să ai cel puțin o pereche de pantofi clasici de acest tip în garderoba ta (fără decorațiuni suplimentare). Datorită acestui fapt, vom putea potrivi pantofi confortabili la aproape orice stilizare. Culorile discrete se armonizează perfect cu ținutele business casual. Putem alege, de exemplu, pantaloni crem lejeri și o jachetă lungă cu un model discret. Alte idei sunt țigările de foi negre și o cămașă cu guler de stand-up și o fustă midi, un top din mătase și o jachetă scurtă, cu talie. Este important ca accesoriile – de exemplu geanta de mână din piele, cureaua, ceasul – să se potrivească cu culoarea întregii stilizări.

    outlet
    Codul produsului: 92-D-350-1
    309 Lei575 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 249 Lei
    outlet
    Codul produsului: 92-D-136-0
    515 Lei839 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 409 Lei
    outlet
    Codul produsului: 92-D-104-1
    515 Lei839 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 409 Lei
    outlet
    Codul produsului: 93-D-109-1
    605 Lei1.015 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 485 Lei
    outlet
    Codul produsului: 93-D-110-1
    639 Lei1.075 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 509 Lei