Mănuși de damă

    Produse pe pagină: 174

    Mănuși de femei la modă - piele, lână și piele de căprioară

    Mănușile sunt un accesoriu obligatoriu pentru ținuta ta pentru zilele mai reci. Ele protejează pielea delicată a mâinilor împotriva frigului și adaugă o notă elegantă stilizărilor de toamnă și iarnă. Oferta magazinului marca WITTCHEN include manusi de damă izolate, neizolate si auto. Modelele individuale diferă în funcție de scop, culoare, material și tipul de căptușeală utilizat. Doamnele care apreciază eleganța nobilă și atemporală vor adora cu siguranță mănușile de piele pentru femei din piele granulată și piele de căprioară. O propunere interesantă sunt și mănușile de lână, dintre care majoritatea conțin o funcție de ecran tactil, care este foarte utilă în zilele noastre. Multitudinea de culori in care exista modele de manusi de damă de la brandul WITTCHEN te incurajeaza sa te joci cu moda. Pe langa cele mai standard manusi negre, oferta include si culori mai putin tipice, precum verdele sau turcoazul, care vor atrage atentia si iti vor permite sa iesi in evidenta din multime.

    Ce mănuși de damă să alegi?

    Mănușile perfect potrivite trebuie să se potrivească bine mâinilor tale, să nu restricționeze mișcarea și să protejeze împotriva efectelor temperaturilor scăzute. De asemenea, este extrem de important ca in combinatie cu paltonul tau preferat de iarna, pantofii si alte accesorii sa creeze o stilizare armonioasa. În prezent, în saloane revine o haină din piele de oaie ușor uitată, potrivită atât pentru ieșirile în oraș, cât și pentru o petrecere elegantă. Aduce în minte moda retro și, în plus, protejează împotriva frigului și a vântului. Mănușile din piele izolată pentru femei cu adăugarea unei haine groase din piele de oaie se potrivesc perfect cu această tendință. Pentru doamnele cărora le place să iasă în evidență din mulțime, oferim mănuși de damă cu model în relief, parte rulată, motiv floral sau cu piele încrețită pe spate. Stilistii sfatuiesc sa ai acasa cateva perechi de manusi - pentru uz zilnic si pentru iesiri mari. O altă opțiune este să cumpărați o pereche cu o croială clasică și o culoare deschisă, universală. .

    Mănuși de piele pentru femei pentru toate ocaziile

    Mănușile de piele pentru femei sunt încă unul dintre modelele cel mai des alese de clienți. Modelele disponibile in oferta brandului WITTCHEN sunt realizate din piele de oaie de inalta calitate, care se remarca nu numai prin aspectul estetic, ci si prin rezistenta impresionanta la deteriorare si deformare. Mănușile de piele pentru femei vor funcționa și ca un cadou pentru o mamă, o soră sau o prietenă. Pielea naturală este un material nobil cu proprietăți valoroase - permite pielii noastre să respire, protejează împotriva frigului și menține un aspect frumos pentru o lungă perioadă de timp. Este o completare excelentă a garderobei de iarnă de zi cu zi și un accesoriu elegant pentru ocazii importante. De asemenea, la WITTCHEN sunt disponibile mănuși auto din piele, cu degete acoperite sau deschise. Ele nu numai că protejează pielea de îngheț și abraziune, dar asigură și o mai bună prindere a mâinii de volan. Indiferent de modelul care îți place, un lucru este sigur - fiecare femeie se va simți grozav și va arăta uimitor în mănuși de piele!

    Codul produsului: 46-6-275-1
    235 Lei335 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 185 Lei
    Codul produsului: 46-6-275-P
    235 Lei335 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 185 Lei
    Codul produsului: 39-6L-227-1
    239 Lei345 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 189 Lei
    Codul produsului: 47-6-118-1
    105 Lei155 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 85 Lei
    Codul produsului: 39-6-650-1
    239 Lei345 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 189 Lei
    Codul produsului: 47-6-103-1
    119 Lei179 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 95 Lei
    Codul produsului: 39-6-530-1
    189 Lei345 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 149 Lei
    Codul produsului: 44-6A-017-3
    239 Lei345 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 189 Lei
    Codul produsului: 45-6L-233-BD
    259 Lei369 Lei
    Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 205 Lei
    Încarcă mai multe produse
    0
    Închide
    Compară produsele ()