VALIZE DE CĂLĂTORIE - REDUCERE SUPLIMENTARĂ DE 20% PENTRU O A DOUA PIESĂ MAI IEFTINĂ ȘI URMĂTOARELE

VALIZE DE CĂLĂTORIE - REDUCERE SUPLIMENTARĂ
DE 20% PENTRU O A DOUA PIESĂ MAI IEFTINĂ ȘI URMĂTOARELE

WITTCHEN logoWITTCHEN logo
Ai în coș produse de la ultima vizită. Termină-ți cumpărăturile înainte ca acestea să fie toate vândute!
A fost atins pragul pentru livrare gratuită
Mergi la coş
Coş (0)
<!-- rezervat -->
A fost atins pragul pentru livrare gratuită
Coşul tău este gol

Genți pentru bărbați

-73%
Borsetă pe talie, basic, roșu, 56-3S-928-35, Fotografie 1Borsetă pe talie, basic, roșu, 56-3S-928-35, Fotografie 1
Codul produsului:56-3S-928-35
165 Lei
45 Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 45 Lei
-50%
outlet
Geantă, grafit - gri, 90-3U-251-1, Fotografie 1Geantă, grafit - gri, 90-3U-251-1, Fotografie 1
Codul produsului:90-3U-251-1
959 Lei
479 Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 575 Lei
Încărcă pe celelalte 37 de produse

Genți pentru bărbați la WITTCHEN: o combinație de eleganță și practic

Gențile pentru bărbați WITTCHEN sunt o propunere pentru bărbații care prețuiesc confortul și își doresc mereu să aibă la ei cele mai necesare lucruri – fără a fi nevoiți să le ascundă în buzunarele pantalonilor sau jachetelor. Gențile pentru bărbați oferite de la WITTCHEN sunt, de asemenea, grozave ca supliment pentru stilul de zi cu zi. Mulți bărbați vor lua geanta cu ei și la serviciu, la o întâlnire de afaceri sau la o prezentare de vânzări. Acest lucru este valabil mai ales pentru acei bărbați care sunt nevoiți să călătorească frecvent cu propriile laptopuri, dar care nu sunt prea pasionați de gențile clasice pentru laptop.

Bărbații care se concentrează zilnic pe stilul sportiv vor găsi și ei ceva pentru ei înșiși - unele dintre modelele din colecția WITTCHEN sunt realizate din materiale plastice rezistente, tipice și genților sport. Gențile sport pentru bărbați din colecția WITTCHEN nu sunt doar rezistente, ci și relativ ușoare, ceea ce în plus vorbește pentru achiziția lor.

La ce ar trebui să atrag atenția atunci, când cumpăr genți pentru bărbați de la WITTCHEN?

Pentru mulți bărbați, dimensiunea genții pe care o cumpărați va fi cea mai importantă. La WITTCHEN există atât genți mici pentru bărbați care pot găzdui un portofel, un telefon și unele dintre cele mai importante bibelouri, cât și genți care pot fi duse cu succes la serviciu și care conțin nu doar un caiet, ci și o cutie de prânz sau un termos mic.

La ce altceva merită să fii atent? Cu siguranță, din ce material a fost făcută geanta aleasă. Unele dintre ele sunt din plastic, altele sunt din piele. Bărbații care își doresc o geantă clasică, elegantă și, mai presus de toate, una pe care să o poată lua cu ei fără griji, indiferent de rangul și natura întâlnirii, ar trebui să se gândească să cumpere doar o geantă din piele.

Un alt punct de luat în considerare este mânerul. Unii bărbați preferă gențile de umăr pentru bărbați, adică gențile cu o curea lungă - aruncă cele mai necesare lucruri mici în ele și poartă o servietă sau o geantă de laptop în mâini. Alți domni, în schimb, cumpără doar genți pentru bărbați cu mâner tradițional, scurt și confortabil.

Domnii ar trebui să se gândească și dacă preferă genți bărbătești cu multe buzunare, sau poate dimpotrivă - cu un singur compartiment mare pentru toate lucrurile necesare. Acest lucru are, de asemenea, un impact semnificativ asupra alegerii unui model specific.

Ce în afară de genți pentru bărbați la WITTCHEN?

Nu tuturor bărbaților le plac gențile pentru bărbați unii le consideră voluminoase, mai ales dacă cea mai mare parte a drumului, de exemplu, de acasă la serviciu, este pe jos sau cu transportul public. Pentru acesti domni, WITTCHEN are o oferta diferita, adica rucsacuri barbatesti elegante si moderne. Se deosebesc de omologii lor sportivi prin croiala si materialul din care sunt confectionati. În același timp, cele mai multe dintre ele au fost produse în culori pastelate, ceea ce face ca rucsacul să fie perfect chiar și pentru birou.