Special travel offer! Valize de cabină de la 155 Lei + reducere suplimentară de 20% începând cu a doua valiză în orice dimensiune

Ofertă specială la gama travel! 
 Reducere extra de 20% de valize

WITTCHEN logoWITTCHEN logo
Ai în coș produse de la ultima vizită. Termină-ți cumpărăturile înainte ca acestea să fie toate vândute!
A fost atins pragul pentru livrare gratuită
Mergi la coş
Coş (0)
<!-- rezervat -->
A fost atins pragul pentru livrare gratuită
Coşul tău este gol

Husă pentru cravată și altele

Nu există rezultate
Încercaţi un alt cuvânt sau căutaţi produsul după categorie.

Flacon elegant pentru perfecționiști


Dacă sunteți în căutarea ideii de cadou perfectă și originală, luați în considerare acest flacon este hitul sezonului. Flaconul este din piele de vițel, care strălucește ușor, ceea ce îl face un model excepțional de atractiv, și în același timp extrem de practic.


Din grijă pentru fiecare detaliu


Designerii s-au gândit la fiecare detaliu, motiv pentru care este un model perfect pentru un perfecționist care alege întotdeauna cele mai bune produse de pe raftul de sus. Vei descoperi că flaconul din colecția Arizona te va însoți în diverse momente din viața Ta, care vă vor lăsa amintiri plăcute. Pluta este o completare elegantă, bine fixată pe mâner și astfel protejată împotriva pierderii. Sticluța practică poate fi depozitată cu ușurință în buzunarul hainei sau al sacoului. Acest gadget elegant te poate însoți, de exemplu, în călătoriile tale. Flaconul mic are o capacitate de 230 ml și dimensiuni de 13,5 cm x 9 cm.